0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kayinpederim idrarla alakali bi sorun yasiyodu daha once prostat kanseri gecirdigi icin tedbir amacli doktora gitmis sorun gorulmemisti MR da vermis doktor onda akcigerde bisey gorulmus yarin icin gogus hastaliklarina gondermis iste bekle ve gor diyenler olacaktir ama aklimdan cikmiyo bu durumu yasayip kanserden cok basit bisey yasayan oldu mu illa bu kotu bisey midir 

2 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Metastaz ihtimalini değerlendirmiş doktor. Mrı beklemek daha doğru. Çıkabilir de çıkmayabilir de lekeyi anlayan bilir anca
tarafından
Ne dicegimi bilemedim . Tesekkur ederim cevap icin
(13,307 puan) tarafından
Rica ederim Allah umduğunuzdan korusun
tarafından
Metastaz demissin ya biraz bakindim bilmiyodum anlamini kanser hucresinin baska organlarda belirmesiymis bu olmayabilir sanirim cunku kayinpederim kanseri atlatali 20 sene felan oldu
tarafından
Illaki o seyi uzman bi doktor anlar da bu durum basit bisey de olabilir mi diye soruyorum aslinda biraz da iyi seyler duymak istiyorum sanirim
(13,307 puan) tarafından
Baya olmuş. Yine de emin olmak istemiştir doktor. Kanser hücreleri hepimizde var aktif olunca hastalık oluyor. Onda daha önce aktif olduğu için değerlendirmek istemiş olabilir doktor tedbiren.
(13,307 puan) tarafından
Olabilir tabi. Belki atıyorum ışık parlaması bile der doktor
tarafından
Insallah sadece isik parlamasidir o neyse artik kanserden kat kat masum bisey oldugu belli sonucta :) dua et olur mu
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kitle ise kanser olma ihtimali daha yüksek.İci boş bı oluşum varsa nefes darlığına yada kalp büyümesine bağlı olabiliyor.İnsaallah temiz çıkar ne diyelim 
tarafından
Kemoterapiden kalan hasarmis lekeymis sadece allaha sukur :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 545 göst.
16 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 35Nisa.! (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
9 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 565 göst.
4 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,957 cevap