0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
3 4 gündür kızımın omuz koltuk altının yan taraftarı ve kaşık bel bölgesinde kızarıklık var öyle aman aman kasinmiyor stilex sürüyorum acaba alerji mi **** mu bilemedim dışından yemek yemiştik diğer gün çıkmaya başladı u.y.u.zun tam belirtileri nelerdir bileniniz var mi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sinek ısırığı gibi mi cnm
(552 puan) tarafından
Evet canım öyle ama daha morumsu kasiklarda ki
tarafından
Bnm cocuklarda oldu öyle el ayak hastalığı bulaşti gorumcemlerde kasınmiyor ama yüksek ateş iştahsızlık ile 1 haftada gectı ınsaallah oyle değildir.. Cok cabuk bulaşıcı kimseyle görüşmeyin yinede cnm
tarafından
Vücudun her yerine attı benim cocuklarda nokta nokta sinek ısırığı gibi su topladı içleri hafiften
(552 puan) tarafından
Bunda da bi kac tanesi şu toplamış hepsi değil ateş öncesinde vardı calpol verdim 2 3 gün bi daha ateşi olmadı sonra böyle oldu boğazında bisey yok ama daha önce el agiz atlattık onu biliyorum
tarafından
Bilmiyorum cnm benm cocuklar 1 gun ates çektiler sonra iyiydiler.. **** mu bilmiyorum ama el ayak hastalığı herkeste var çevremde yani.. Belki tkrr geçiriyordu olabilir bı Dr gotur olmazsa. Gecmıs olsun
(552 puan) tarafından
Saol canım götüreceğim inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence iyi bir cildiyeye götür 
(552 puan) tarafından
Aynen canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 325 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
0 oy
5 cevap 394 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,755 soru

24,173,778 cevap

336,006 kullanıcı

...