0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bı kaçamak yapacaz ve yakın olarak gidebilecemiz yer Mersin kalabilecemiz otel ilçe nerenin plajı temiz nereye gidelim bu arada tel deistiridm eski hesap gitti beni bı aydınlatın 

2 Cevaplar

0 oy
(7,517 puan) tarafından
Bende burda bekleyim bizde arıyoruz 
tarafından
Walla bilen birinden öğrenmek lazım sen normalde nerde oturuyorsun
(7,517 puan) tarafından
Antepdeyim ben en yakın tatil yeri mersin benim için çocukla daha uzağa gitmek istemiyorum.
tarafından
Bende nigdedeyim o yüzden uzağı gözüm yemiyo
(7,517 puan) tarafından
Ben mütevazı aile oteli istiyorum ama bulurum umarım
tarafından
Ayy insAllah buluruz dur bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben Mersin'de yaşamıyorum ama tatile oraya gidiyorum iki senedir sana tavsiyem sakın kizkalesindeki otellere gitme plajlar ortak gibi bişey iğne atsan düşmez acayip kalabalık Kilikya otel mesela 5 yıldızlı oraya gittik birkaç hafta önce denize giremedim Susanoğlu , limonlu Ayaş yapraklı koy buraların plajı çok güzel tertemiz biz daha öncede gittiğimiz için merisndeki otellere göre olbios marina resort otel hem plajı çocuk için çok güzel havuzu temiz yemekleri güzel o yüzden Eylül'ün başında yine oraya gidicem Mersin'de oteller malesef kalite olarak biraz düşük biraz değil baya
tarafından
Fiyatlar nasıl canım bilgin War mi cok teşekkür ederim
tarafından
Olbiosta alkolsüz herşey dahil 5000 iki kişi bebek ücretsiz zaten ama şöyleki Mersin'de birçok otel yarım pansiyon yada herşey dahilde bile yiyecek çok kısıtlı olbisosta geç kahvaltı sineck bar sürekli yiyecek birşeyler var çocuk için akşam canlı müzik falan bidr temiz sakın ben beğeniyorum çocuklar için küçük bir hayvanat bahçesi gibi park içinde ördekler peklikanlar var doğayla çok iç içe :)
tarafından
Tek eksisi Antalya'nın fazlezlerdeki gibi denize biraz yokuş inip merdivenden iniyosun bide asansör yok ama değer ,:)
tarafından
Yaaa kız 5000 se mükemmel dur ben bı bakım oraya
tarafından
Bak canım dedigim gibi yemekleri falan restoranı gayet temiz ve elit gittiğine değer bide yorumlara trivago üzerinden bak diğerlerini çok yakan yorumlar var trivago ya bakıyorsun vasat olbios hakkında herkes güzel seyekr yaşıyor bizde dahil
(7,517 puan) tarafından
Bende bakayım:)
tarafından
Sen nerelerdesin:) taşınacaktin sanırım hallettin mi
(7,517 puan) tarafından
Evet taşındım 2 ay oldu. Sonrada eşimin köyüne gitmiştik yeni geldim antebe geldiğime pişman oldum sıcağı görünce:)
tarafından
Benim evim baya serin kayınvalideme gidemiyorum sıcaktan merkez yanıyor :) gel beklerim a
(7,517 puan) tarafından
O taraflar Serin olur. Bide çocuğun korkusundan rahat rahat cam açamıyorum yaniyorum resmen
tarafından
İnşallah çok yüksek kata gitmedin
(7,517 puan) tarafından
7. Kat :(
tarafından
Oyy Allah yardım etsin ben depremden sonra hayatta çıkamam 3 ustune
(7,517 puan) tarafından
Ev bulunmuyor ya. Tek eksisi yüksek olmasiydi onun haricinde evi çok beğendiğim için tuttum
tarafından
Ne tarafta
(7,517 puan) tarafından
Kahvelipınar
tarafından
Bilmiyorum orayı :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
6 Ağustos 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Ssibel (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
15 Temmuz 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Sevgi.kcb (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
+1 oy
5 cevap 147 göst.
17 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Cnblt (2,994 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,711 soru

24,187,328 cevap

336,722 kullanıcı

...