0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (1,479 puan) tarafından
Kizlar cok acil nakite ihtiyacım var. Şunu şunu yaptim ummadigim yerden beklemedigim bi para geldi dediginiz bisey varmı. Dua olur rituel olur ne olursa. Gerçekten cok acil ihtiyacim var. Borç olarak değil. Varsa yaptığınis biseu nolur yazin

8 Cevaplar

0 oy
(2,140 puan) tarafından
Dua değil de ritüel günah değil mi ya? Bu arada benim o şekilde olmadı hiç
-Reklam-
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Sebepsiz güldüm gökten altın yağsa benim başıma düşmez sessizce gidiyorum o yüzden 
(14,747 puan) tarafından
Dur elini uzat beraber gidelim:)
(4,434 puan) tarafından
Ahaha kaçalım hemen şirinemm ☺️❤️
(14,747 puan) tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Çok müşkül bir durumda olsam 11 adım duası yapardım nasıl olduğunu unuttum internette vardır aşk meşk için kullanma ama önemli zaat Allahin izniyle yanıt veriyor 
(1,644 puan) tarafından
Oluyomu peki bide neler icin yapiliyo
(4,838 puan) tarafından
Nasıl bi dua ilk defa duydum merak ettim nasıl yapılıyor
(1,036 puan) tarafından
Uygulama Şekli:
Bu dua 2 rekat Allah rizasi icin namaz kilinir.

1. rekatta 1 Fatiha 11 ( onbir ) İhlas okunur..
2. rekatta 1 Fatiha 11 ( onbir ) İhlas okunur..
Oturulup ettehiyatu allahumme salli,barik ve rabbena okunduktansa selam verilir..

1 Fatiha
1 İnşirah
1 Ayetel kürsi okunur
Bu namazin sevabini önce Hz. Peygamber Efendimizin ( Sallallahu Aleyhi ve Sellem ) ruhuna ashablarının yani ölenlerin ruhuna ve Abdülkadir Geylani Hazretlerinin ruhuna bağışlanıp Ayağa kalkılır namaza baslar gibi eller bağlanır .

ve doğuya dogru 11 adim atilir ve 7 defa ya seyyidi abdul kadir deyip bulundugunuz yere oturulup “ya seyyidi abdulkadir seni vesile ederek rabbimden su dilegimi kabul istiyorum” der hacet söylenir ve namaz sonlanir..
(1,036 puan) tarafından
Yapınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız cok gerekmedikçe uygulanmamali ben iki kez yaptım Rabbıme şükür olsun iki hacetimde oldu
(4,838 puan) tarafından
Sağol canım çok merak ettim nasıl bi hacet için maddi manevi herşey için olur mu
(3,856 puan) tarafından
Gercekten oluyor mu bunu yapınca pars gelir mi nerden geliyo ki
(1,036 puan) tarafından
Her hacet için deniliyor ama tertibi çok ağır o yüzden mümkün olduğunca darda iken yapmak daha makbul olur
(3,856 puan) tarafından
Tertip derken canım
(1,036 puan) tarafından
Uygulamasından bahsediyorum gözle görmesem de varlığını hissettim içimi bir ürperti bastı bedenim ağırlaştı yapanların çoğuda benzer şeyler yaşamışlar
(3,856 puan) tarafından
Peki para geldi mi canım
(1,036 puan) tarafından
Farkli farkli uygulama sekilleri var benimkinde ya Muhyiddin ya Abdülkadir Geylani diye söyleniyordu internette var kizlar
(1,036 puan) tarafından
Para için yapmadım çok istediğim bir iş için yapmıştım
(1,644 puan) tarafından
Nasl agirligi cokuyo yanina mi geliyolarki anlamadm ben zaten o konuda sıkıntılıyım
(4,838 puan) tarafından
Ayben bende merak ettim napiyorlar
(1,036 puan) tarafından
Birsey yapmıyorlar:)) Sadece bedenine bir ağırlık çöküyor bir his geliyor varlığını hissediyorsun ama goruntu yok tarif edemiyorum tam
(4,838 puan) tarafından
Canım çok soru sordum ama peki özel değilse duan neydi ve hemen mi kabul oldu
(1,036 puan) tarafından
Yok canim ozel degil ilkini yanlış hatirlamiyorsam babam şehir dışına üniversiteye yollamiyordu onun içindi 10 seneden fazla oldu diğerinde de iş için niyet etmiştim ikisi de bir hafta içinde oldular
(1,644 puan) tarafından
Bi zarari varmi peki yapmanin
(1,036 puan) tarafından
Ben bir zararını görmedim
(1,644 puan) tarafından
Peki neden cok gerekmedikce uygulanmamali dedin canm sadce o agirligi icin mi bide hissedince korkuyomusun
(1,644 puan) tarafından
Bide neden ask mesk icin kullanma dedin o kabul olmuyomu
(1,036 puan) tarafından
Değişik hissedince korktum biraz başkasının iradesini etkileyecek olduğundan dolayı aşk için kullanılmaması daha makbul evliysen yuvani kurtarmak için elbette niyet edebilirsin
(4,838 puan) tarafından
Helal kişiler için yapılabilir mi eş nişanlı gibi
(1,644 puan) tarafından
Esim icin mesela saygili olsun sevdiginden dha fazla sevsin dye yapsam baskalarina gozu kaymasin diye
(1,036 puan) tarafından
Yapilir tabi canım Allahin en sevmediği helal bosanmakmis olmuyorsa da vardır bunda da bir hayır demek icap eder
(1,644 puan) tarafından
Helal bosanmak nasl oluyo
(1,036 puan) tarafından
Boşanmakta helal ama Allahin en sevmediği helalmis
(1,644 puan) tarafından
Smdi anladim allah kimseyi yolundan sasirtmasin insallah dualarimz kabul olur
(837 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar sizler denediniz mi faydasi oluyor mu
0 oy
(11 puan) tarafından
Vaktin farz namazını kıl ardından 2 rekat hacet namazı kıl. Ellerini aç ALLAHTAN iste. 

bir zikir daha var fakir kalmamak için okunacak. LA İLAHE İLLAHUL MELİKÜL HAGGUL MÜBİYN.

bu zikri günde 100 defa düzenli okuyan hayatında fakrilik görmezmiş.
0 oy
(301 puan) tarafından
Yasin Vakıa Fetih Surelerini okuyun ne zaman dara düşsem parasız kalsam okurum ve hep bir rızık kendiliginden gelir bu sürelerden sonra. Yeterki inanarak okuyun. 
0 oy
(2,087 puan) tarafından
Evin bereketi rızkın artması için sabah namazından sonra seher vakti uyanık kalın üstünüze güneş doğdurmayın. Akşam namazından sonra da Vakıa süresini okuyun. Sadaka verin zekat sorumluluğu varsa ihmal etmeyin. Çözüm budur.
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Ne yaparsan yap çalışıp para kazanmadiktan sonra durduk yere para gelmez keşke öyle olsa herkes yapardi ama inşallah bir an önce istediğin para eline geçer sıkıntılarından kurtulursun 
0 oy
tarafından
Cuma günü selâ ile ezan arasında cuma süresinin 9 10 11 inci ayetini oku birde vakıa okurum rızık için ritüel falan bilmem 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,207 göst.
12 Haziran 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 279 göst.
1 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlktn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.

Kategoriler

1,477,510 soru

24,184,511 cevap