0 oy
1,202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sabah sabah Allah korusun uzun zaman sonra yeniden şiddetli bir sarsıntı yaşadık Antep'e ciddi şekilde hissedildi inşallah kimsede bişey yoktur 

Kullanıcı bildirimlerini kapatıp deprem ağını muhakkak kullanın arkadaşlar bana 25 sn önceden orta dereceli sallanma diye uyarı geldi şiddetli bir uyarı olsaydı kızımı alıp dışarı kaçmaya firsat bulabileceğim bir süreydi bunun önemini unutmayın 

Acaba Naci hocanın bahsettiği deprem bu muydu inşallah öyledir gitmiş bitmistir

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben Osmaniye kadirliden hissettim zangır zangır oldu cok kötüydü allahım yardımcımız olsun 
tarafından
Geçmiş olsun canım ya
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından
Hangi semt acaba
tarafından
Kozanda oldu sanırım Kadirli yazıyor ama
(712 puan) tarafından
Antep olarak sormuştum ailem çok hissetmemişte
tarafından
Adana kozanda oldu birçok il ve ilçeden hissedilmiş
0 oy
(1,013 puan) tarafından

Evet bende hissettim Kahramanmaraş bir ilçesindeyim bana da 5saniye fln önce hafif sallantı bekleniyor dedi biz ztn konteyner da kalıyoruz ev yıkıldı o yüzden korkmadım sadece bekledim eşyaları fln salladı koltuk sallandı oldu bitti

Geçen cuma günü Elbistan'da olmuştu belki biliyorsundur onda ağır hasarlı bir bina yıkılmıştı dikkat edin özellikle de hasarlı binanın etrafında durmayın burda da çok var özellikle de yol kenarında bir an önce yıkarlar inşallah 
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 
0 oy
(120 puan) tarafından
Kullanıcı bildirimleri nasıl kapatılıyor telefon ayarlarından tüm bildirimleri kapat var, uygulamada bulamadım da size zahmet 
0 oy
tarafından
Mersindeyim Naci hocanın bahsettiği Kozan depremi bu şiddetli sallandık rabbim beterinden korusun kimsede can ve mal kaybı yok şükür gelmiş geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Malatya'dan hissettik

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 1,238 göst.
+2 oy
11 cevap 494 göst.
3 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 105 göst.
0 oy