0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (2,144 puan) tarafından
Örtüye ihtiyacım var kaymaz güzel duran bir model arıyorum link kullandığınız örtü varsa foto atarmısınız size zahmet

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın kullanmıyorum örtü :)) 
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Evde koltuk yok olmadığı için örtüsü de yok :D
(3,552 puan) tarafından
Minder mi var:) annem çeyize 2 minder 4 yastık yapmıştı çok güzel ama 5 yıldr duruo tayinci olduğmz için sermedm belki bu yıl sererim:)
tarafından
Ikı tane yorgan iki tane yastık var oturma yeri GBi yaptım birde odamda yemek masası var çoğu zaman sandalyedeyiz öyle idare ediyoruz oturma grubu alcam ıkıncı el ama aşırı pahalı 5 bin TL den aşagı yok araştırıyorum bir aydır böyleyiz ahhaha bazı şeyler olmayınca iyi oluyor ınsan kıymetini anlıyor
(3,552 puan) tarafından
Öyle tabi canım bizde tayinciyiz die pek bişi almıyorum doğal gaz gelckmiş kışın küçük odaya geçerim die düşündm oturma grubu girmez odaya olmazsa minder sererim tv götrdm mü tamam:)
tarafından
Aynen çok iyi oluyor canım keyif yapyorsun değişiklik oluyor foto atiyim dur
tarafından
Ay bu sıcakta battaniye yakar biz de sıcakta hiç koltukts oturmuyoruz yerlerde yuvarlanıyoruz
tarafından
Yorgan var kız yün sert oluyor baddaniye yumuşacık iyi oluyor evim serin dışarı gbı yanmıyor ☺️☺️
tarafından
İyi o zaman ☺️
tarafından
Sorması ayıptır bir sebebi mi var evde neden koltuk takımı yok
tarafından
Eski evde koltuk vardı onu kullanıyorduk bizimkiler kırıldı yenı eve taşındık bir aydır burdayız daha almak nasip olmadı ☺️
tarafından
Kiz ayipsa ne soruyon :D bazı kültürlerde şark köşesi yaparlar koltuk olmaz yani.
tarafından
Nuray kendisi cevap vermiş senin dediğin gibi degilmi mesela...
Yıldız hanım hayirlisi olsun daha iyileri sizin olsun
tarafından
Allah razı olsun balım
Sorun değil benim için ❤️❤️
(3,552 puan) tarafından
Oh mis çocklar rahat oynuyodr bende atardım ama ıvır zıvır ne varsa ebeveyn banyosuna koydum :)
tarafından
Aynen rahatça oynuyor canım çokta seviyor kendisi gbı alçakta oturuyor miss
0 oy
tarafından

ben bunu bir de A101 de denk geldigim bir ortuyu aldim ama o ortu idarelik bu resimdeki de guxel ama ip cekmesi olabiliyor.. uclarini ben puskul tarzi birlestirdip tutturdum ipleri cikiyor cunku orayi sabitlememisler oyle daha guxel durdu..

image

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,296 göst.
0 oy
4 cevap 1,376 göst.
0 oy
9 cevap 890 göst.

Kategoriler