0 oy
587 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (204 puan) tarafından
Kizlar tanisma yildonumu bu ayin 17de 

Esime ne alabilirim 

Ayakkabi alamam biraz zor o konuda 

Saati var

Tesbih var

Cuzdan var

Kravat takmaz

Gomlek giymez

Bileklik var

Ceket alcaktim o konuda da zor begenirmi yakisirmi uzrinde bilemicem. 

Orgulu sapka, orgulu boyunluk seti dusunmustum ama eskiden tek orgulu boyunluk almistim. Kulanmadi 

Erkek icin cok zor bide aldinmi biseyi bida ayni seyi alamiyorsun 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bere ordum sevdicegime onunda her şeyi vardı bere yaptım bende 
(204 puan) tarafından
Araba tamirinde calisiyor. Takarsa cumartesi ve pazar takar ama evde bi kac tane var kolay kolay takmiyor. Belki ben aldim diye takarsa bilmem. Orgulu boyunluk almistim 1 kere gormedim uzerinde. Orgulu boyunluk ve capkali orgulu seti var magzada gordum alsam yinede yada baska biseymi baksalmm :/
tarafından
Takmayacaksa alma o zaman canım benim eşim sever takiyorda kışın isteyip duruyordu bende ordum kafasından çıkarmıyor şimdi bıraksan yatarkende takacak ") sevdiği bir şey al parfüm ya da traş sonrası bakım seti vs öyle bir şeyde olur takı takıyorsa mesela yüzük bileklik yada saat falan öyle bir şeyde alabilirsin
(204 puan) tarafından
Saat kulanmiyor aldimda tek dugunde is hayatindan. Parfum dogum gunde falan aldim alsam bida olurmuki bileklik almistim gumus. 1 tane yuzuk hafife kacmazmi .
tarafından
Bence kaçmaz canım güzel bir alyans alıp içinede yıl dönümü tarihini yazdirabilirsin kendi adini yazdirabilirsin bence güzel olur hatta geçen nette gördüm kral kraliçe yüzüğü çok beğendim bende dedim eşime alalım diye:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
En sevdigi yemekleri yap guzel bi zeytinyagli sarma tatli pasta vs.  Evini susle. Kendinde onun en cok hosuna gidecek sekilde giyin (daha once gormedigi gormedigi bisey olursa daha iyi) kuafore git fön cektir makyajini yap  bi de muzik ac kutla. Alacagin herseyi almissin zaten.   Yemekten sonrada guzel bi ask filmi koy tv ye kahve sigara cikolata kuruyemis kutlayin iste. :)
(204 puan) tarafından
Biz evde yapmioz canim 3 gunluk uzak yerde ev kiralacakti patronu izin vercekmi belli degil ama bu gune kadar ciktik ozel gun diye. Bos ellernede olmazki ozel gunlerde hep aliriz biz sadece erkek icin zor oluyor
(204 puan) tarafından
:D sigarayi evde icmez . O gunu o ayarliyor ama ne alabilirim
tarafından
Playstation oynamayi seviyorsa onu al butcen uygunsa. Fotograf makinesi de olabilir. Tras makinesi. Bakim seti. Takimina ait bisey
(204 puan) tarafından
Hayir oynamaz onun basini asla bekleyen Adam degll is is hergun tek pazar evde. Fotoraf cekinmeyi peu sevmez ben cekelim diyorum hep. Kuaforde traslaniyor . Zor ya gercekten kiz icin neler var
tarafından
Benden bukadar :D
(204 puan) tarafından
Tamam canim o da yeter zaten :D saol canim
0 oy
(658 puan) tarafından
Parfüm al canım
(204 puan) tarafından
Parfum cok almistim dogum gununde.
0 oy
(3,186 puan) tarafından

Parfüm olabir orjinal bir hediye değil ama orginal ve romantik bir notla gizel olabilir .

Birde Instagram da bı vakit diye bir sayfa var o tarihin takvim yaprağını çerçeveleyip gönderiyorlar.. :)imkan varsa o günün atmosferinde oluşturabilir :)

(3,186 puan) tarafından
İmm soğuk olmasa konum atabilirdin :))
Facebook'tan yaz :D o günkü gibi sohbet et.. sonra okula davet et :D hahhaaa
Bence güzel bir akşam yemeği haftasonu içinde bi aktivite bileti.. konser vs olur kışın ancak :))
(204 puan) tarafından
Konser sevmez esim :)) esim sadedir. Kiz fb kapanali cok oluyor biz birmirimizi bulduk sonra kapatik :D gelirsem oraya simdi kidiklarim :D hafta ici evde pasta keseriz hediye veririz. Hafta sonuda gezeriz biyere olur dimi boylede
(3,186 puan) tarafından
Öyle olurda hediye ne olacak.. :'D
Al sana kısır döngü :D
(3,186 puan) tarafından
En iyisi sen  kendine ciciler al :D
Yap bı fiyonk tepeye en özel en sade hediye :D
Pastanızı kesin hediye faslına geçin sonra :D
(204 puan) tarafından
Tm canim saol :P ♡
0 oy
(163,556 puan) tarafından
Tuttugu takimin forması 

Telefon kilifi 
(204 puan) tarafından
Oylede canim zaman az kaldi ve yeni tasindik posta kutusu degismedi magza varken simdi bide hediye gelmez basima is asmayam zaten alkapi.com ceyizlerim gelmedi tabaklarim. Neten hayata alisveris yapmam.. fransizca biliyorsundur ?
Yoo ben tek turkce biliyom ☺️ dil okuluna gidiyom cat pat nederlands ogrendim iste
(204 puan) tarafından
Evlendin oraya gittin o zaman. Orda flanmanca, fransizca konusuyorlar esimin kuzenide belcikada hata bende bruksele gittim esimle sevgiliyken heryeri gezmistik :)) zor sonradan dio ogrenmek
Hemde nası zor evlenip geldim esim bura dogumlu flamanca fransizca almanca ingilizce biliyo ders calistiriyo bana ama okunusu yazilisi farkli cok zorlaniyom bruksel fransizca konusuyo bem gent teyim bura flamanca burda ogrendigim dil brukselde ise yaramiyo tuhaf bi ulke yaa her il de farkli dil
(204 puan) tarafından
Fransaya yakin falan ondan cok dil var orda . Flamanca biliyorsun o zaman . Ben dogma buyume fransadayim tabi turkce agzindan cikan sekilde yaziyon ama fransizca olsun yada baska yabanci ogrenmen gerekler var alfabeyi bil Sen bile ise yaramiyor. Annemde turkiyeden geldi yani babam kucuk yasta buraya gelmis annem sonradan geldi oda fransiz dil kursa giderdi ama zordu onun icin kendini ifade etcek kadar cogu seyi bilmiyor ve evde konusmadan unutursun
0 oy
(654 puan) tarafından
Ben parfüm ama genellikle kıyafet alıyorum 
(204 puan) tarafından
Parfum cok aldim dogum gununde. Ozel bisey ariyorum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 982 göst.
0 oy
4 cevap 342 göst.
0 oy
3 cevap 301 göst.