İkinci cck komple pismanlik bence. ) yine olumsuz yaziyorum ama bu bir gercek . Bence eve kedi kopek al cck oynasin kus mus balik malik beslesin arkadas olarak daha iyi
Oğlum 24 aylık çocukları çokkkkk seviyor ama o seviyor diye cocuk yapamam evde sürekli ben onunla oynuyorum parka da haftada max 2 kez götürürüm genelde avmdeki oyun alanlarindayiz
Bizdeki oyun alanları bu tarz
Bnm iki çocuk çok şükrediyorum.3 çocuk istiyordum ama ikinci bana günümü gösterdi yani şimdi iki yeter dedim ikinci çok zorladi birde ilkim uslu ikincim yerinde durmaz afedersin k*çı yer görmez.
Birde anlaşsın diye çocuk yapılmaz bn denedim ikinciyi birlikte oynasınlar diye istedim şimdi ikisi de ayrı telden çalıyor.Kavga ettikleri zamanlar birlikte oynadıkları zamanlardan daha fazla biri araba ister biri bebek.Biri oynamak ister biri dağıtmak yani sonum hüsran oldu.
Çocuk sıkılıyor diye çocuk yapılmaz ki ikinci büyüyüp oyun çağına geldiği zaman büyüğü de büyümüş olacak ve yaşıtlarıyla oynamayı isteyecek sen doğuracak da biyücen de ohoo o çocuk da olduğu yerde durmayacak 20 ay çok erkennbence
1,487,152 soru
24,311,879 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın