0 oy
286 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından
Bağırsak hastalığı sorunu vs  devamlı şikayetleri olanlar var mı bir kaç sorum olacak :( 

4 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Sürekli gazım var ya
(29 puan) tarafından
Gaz mi çıkarıyorsunuz yoksa sancısı mi cekiyorsunuz bende de çok var ama sadece bu değil şikayetlerim
(12,959 puan) tarafından
Her ikisi de bide aşırı makatım ağrıyor bazen gaza sıkışınca ama öyle böyle değil ağrısı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim ülseratif kolit hastasi canım bağırsaklarından 15 yaşından beri bu tehşis konmuş ne gibi sorunun var ben baya biliyorum artık 10 yıldır evliyiz eşimle 
tarafından
Doğrudur canım doktorlar tabi daha iyi biliyor  ,bende tam araştırmadım sadece okumuştum bir yerde demekki yalan  , geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kalıcı şifa bulursunuz eşimde sizlerde
tarafından
Aminn Aminn bu illet geldi mı gitmiyor
tarafından
Ya aslında ben kimi görsem ülseratif kolit genelde hep iyi kalpli karşıdaki insanlari  kırmamak için hep içinde atan insanlar doktor bile demiş eşim 15 yaşında bu hastalığa yakaninca oğlum sen ne yasasında psikolojik olarak bu hastalığa yakalandın diye sormuş bağırsaklar ikinci beynimiz diyorlar moralini yüksek tut , o zaman ataklar azalıyor gözlemlediğim
tarafından
Evet aynısını bana da dedi ne yaşadın da bağırsakların bu hale geldi dedi ve gerçekten de herşeyi kafaya takan herşeye üzülen biriyim yani bak evime fare girdi o fareyi öldürmeden eve giremem hem evime giremiyorum onun için üzülüyorum hemde fare ölecek onun için üzülüyorum o bile bana dert oldu kaç gecedir inşallah fare çok acı çekmeden olur yada evi terk eder diye düşünüyorum geceleri uyuyamiyorum ve bu düşünce bile ishal olmama yetti ve benim bağırsaklar gittikçe daha da kötüleşiyor
tarafından
Anlıyorum canım yani eşimden biliyorum zaten hassas düşünceli olduğunuz için oluyor gamsiz olmaya çalış insan karakterini değiştiremez ama yani takmaya çalış kendini yıpratma
0 oy
tarafından
Ülseratif kolit hastasıyım bagirsaklarimda iltahap yara var ömür boyu ilaç tedavisi göreceğim 
(29 puan) tarafından
Ne tür ilaçlar ve neler yaşıyorsunuz kısaca yazar mısınız çok korkuyorum bende
tarafından
Kanlı mukusu ishal ağrılar bulantı gece gündüz toplam 20 kere tuvalete çıkarım dayanılmaz bir ağrı ağlatıyor resmen
(29 puan) tarafından
Ayy çok korktum ya rabbim size şifa versin bebeğinize bağışlasın:( umarım duzelirsiniz. Herkeste aynı mı bu hastalık mesela bazıları kabızlık oluyor diyor. Benim belli bir dönem gibi aniden o ağrı varya o ağrı düşmanımın başına gelmesin çok kötü dehşet iğrenç süründürüyo...
tarafından
Evet kabızlık da yapıyorsun ama kabızlık nadir oluyor muş genelde ishal oluyor ve çok kötü hastalık üzülmek yok stres yok kafaya bir şey takmak yok yorulmak yok
(29 puan) tarafından
Nasıl olacak durumumuz :( rabbim şifa versin hepimize ne değişik birşey ya.
tarafından
Kendi adıma konuşuyorum ömür boyu tedavi ilaç iğne bunlarla uğraşacağım hamileyken bile mecburi kolonoskopi yaptılar hemde uyanıktım sezeryan doğum yaptım 2 buçuk ay sonra acill kolonoskopiyr alındım
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Bendede sancı oluyor çok kötü 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
1 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mucizemoldu (29 puan) tarafından soruldu
+5 oy
10 cevap 435 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 255 göst.
8 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,265 soru

24,070,206 cevap

330,606 kullanıcı

...