0 oy
1,045 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
Ben İstanbul'da yaşıyorum biliyorsunuz hayat pahalılığı çok şükür evim eşyalarım maddi gelirimiz bu pahalılığı göre çok çok iyi Allah'a şükür ama eşimle gezerken böyle lüks villa evleri görünce hep diyorum ki kendi kendime acaba bu evin içi nasildir içindekiler mutlu mudur ne kadar şanslılar felan diyorum bazen böyle evlerde oturan arkadaşım olsa diyorum hayalim bile basit benim böyle evim olsa demiyorum çünkü fazla mal nazar çeker gereği yok ben müstakil bahçeli huzur dolu çiçeklerle ev istyorum eşimle çocuklarımla mutlu huzurlu sağlıklı ama öyle evleri görünce de içim bir farklı oluyor sizdede oluyor mu böyle saçma bir post diyebilirsiniz ama kimseyi linclemeyin begenmediyseniz yazımı illa birşeyler yazmak zorunda değilsiniz sohbet amaçlı yani 

22 Cevaplar

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Evimin karşısında villa var 

Villada yaşamıyorum ama villa ile karşılıklı yaşıyorum 

İkimizde k eçili b oklu mahallede yaşıyoruz bi fark yok yani onlarla aramızda:D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim evim iki katlı müstakil 2donum kadar bahçesi var villa değil ama bana ait olması en önemlisi huzurumun olması benim için herşeye deger

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
1 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
18 Ağustos 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 140 göst.
9 Ağustos 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Memuranne& (1,797 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,439 soru

24,139,314 cevap

334,435 kullanıcı

...