0 oy
861 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından
Dün post açmıştım eşimin aldattığını kanıtladı diye eşim şuan gerçekten pişman ağladı durdu bütün gün eğer bir kere daha aynı şeyi yaparsam ne istersen o diyor boşanmamak için elinden geleni yapıyor bugün de gitmiş altın bilezik vs almış sizce napıyım herkes boşanma diyor ama ben istemiyorum ailem arkamda değil bir tane bebeğim var sizce iyi mi olur affetsen kötümü olur 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Can çıkar huy çıkmaz eşin seni bilerek isteyerek aldattı şimdi sırf sen öğrendin diye sahte gözyaşları döküyor aldatmak bir hata değil seçimdir bir kez affedilen birdaha dener sende affetmekten yanasın hayat senin karar senin ama düzeleceğine inanma 
-Reklam-
0 oy
(8,807 puan) tarafından
Aldatmak bir hata değil tercihtir. Tabi ki pişmanım diyecek. Bunu yapıpta ohh iyi ki seni aldattım diyen duymadım. Hemen affetme sürünsün yalvarsin ailesinin kıymetini anlasin sakın ailem arkamda değil deme hatta onlarla da konuş ders vermek istiyorum benden taraf olun de. 
0 oy
(1,558 puan) tarafından
İhanetin affı olmaz net.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 548 göst.
+1 oy
2 cevap 138 göst.
5 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 899 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,736 soru

24,128,882 cevap

333,931 kullanıcı

...