0 oy
467 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (415 puan) tarafından
Iyı geceler hanımlar. Benim 4tane görümcem var. En küçük görümcem bosanmaya karar vermiş. Eşimle konusmya geldı anlatmıs derdinı falan konusmuslar baya eşimde gel buyur alt kat boş kızınla yasayıp gidersin zaten babamlar koyde duruyo arada bir glıyolar demiş. Oturduğumuz, ev müstakil ıkı katlı ben ust katta yasıyorum. Ev kayınpederime ait. Görümcem kendi ailesiylede konusmus bosanmak istedıgını onlarda sen bilirsin demiş. Gorumcemın kızı 10yasında olmasna ragmen benım kızıma aşırı kıskanclık besleyen bir cocuk. Kızım dogdu dogalı bu durum var. Ikısını aynı yerde oynamak için bıle zor tutuyoruz cnkü kızımı kıskanclık yuzunden hırpalar falan dıye korkuyorum. Eşimde biliyor aşırı bır kısksnclıgı oldugunu. Eger ki tasınırlırsa hep bır arada olucaz ister istemez. Simdiden canım sıkıldı bu duruma nasıl bır davranıs sergılrmelıyım görümcemi severim ama o da kızına hiç yapma etme demez oyle de biri. Nasıl davranmalıyım 

8 Cevaplar

0 oy
(2,863 puan) tarafından
Kapını elinden geldiğince kapalı tutacaksin canım. Annesiz cocuk kabul etmeyip kolay kolay da evine buyur etmeyip ona gitmezsen sorunu minimum seviyede tutarsın.  Ayrıca ess.ek kadar çocuğa annesi de dur demiyorsa sen diyeceksin kimse kimsenin çocuğuna dq zarar vermesin bir zahmet 
(415 puan) tarafından
Ya işte geçen köyde kızımı besıkte sallıyorum dye bile kıskandı  10yasında kız besıge yatıyor anasıda bırsey demiyor. 2.5yasında dha bebek benimki
(2,863 puan) tarafından
Sen müdahale edeceksin işte.  Yapma beşik kırılır dökülür sen ablasin vs diye . Bir iki seni duyunca gorumcen de o.kuz değildir herhalde azcık bir dur kızım diyecektir
(415 puan) tarafından
Ediyorum zaten cnm bende bıktım kıskanclıgından artık gun gectıkce artıyor. Görümcem de uyarıyor bazen ama dinlemez ki . Bu kız benim bebegıme yaptgm mamayı ble kıskanır yani o derece
(2,863 puan) tarafından
Görüşme.  Kocana da gorumcene de anlat durumu . Zaten onların boşanma aşamasında kafa yerinde olmaz çok yaklasmamak lazim . Çünkü asla teselli veremezsin kimse veremez bunu yaşamış biri olarak yazıyorum yani. En azından ortada dolanmayin ne onun siniri bozulsun ne senin
-Reklam-
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Yani boşanmak istiyorsa arkasında duracaksiniz sonicta kolay verilen bı karar değil çocuğuna gelincede şimdiden niye sıkıntı yapıyorsun annesi ilk başlarda deprasyonda olabilir boşandığı için sizde güzel dille anlatin kızına anlamiyorsa annesi anlamadan uzak tutun çünkü şuan eminim annesinin durumu sizinkinizden daha beterdir 
(415 puan) tarafından
Biz arkasnda duruyorz ama bu cocuk 10yasında olmasna ragmen benım 2.5 yasında kızıma kin beslıyor. Gecen gun koyde tavan besıkte kızım uyurken dusmesn dye baglamıstım eşarpla bir baktım esarpı sokmüş. Bna dıyorkı yanlıslıkla oldu. Aslında annesinin durumu maddı ımkanı kötü degıl sadece clıstıgı için cocugu da karsı tarafa vermek istemedgı için işe gttıgınde brakcak kımse olmadgndan burayı istyor ben clısmıyorum evdeyim cnkü yukarı cıkartırım dıye düşünüyor
(1,198 puan) tarafından
AA öyle biseyi sana danışmasi lazım ne öyle beleş kapı olmaz sizin kendi çocuğunuz var bakmm deyin
(415 puan) tarafından
Bn zaten kızıma kardes düşünüyorum rabbim verirse hem hamılelık hem kızım ugrasamam gercekten ya eşimede derim yani
(1,198 puan) tarafından
Aynn öyle yap cnm uğraşma kendi para kazanıp keyfine bakacak sende onun arkasinimi topluyacsksin yok öyle bı dünya bakıcı tutsun kızına yada bakıcı parasını sana versin g.ö.tü yiyiyorsa
0 oy
tarafından
Cocuk bu elbet kıskançlığı vs olabilir fakat annesi ne ise yarıyorda hırpalama derecesine gelmiş Bi çocuğa engel olamıyor 
(415 puan) tarafından
Daha gecen gun köyde  kızımı uykusu geldi yatırdım tavan besıge bırde belinden baglamıstım eşarpla düşmesin dönerse falan diye. Bir baktım esarpı sökmüş bana dıyorkı yanlıslıkla oldu
tarafından
Böyle bisey yanlışlıkla olamaz kastı olur ancak
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Yüz göz olmıcak son çocugun sana bırakıp yete gitmesini kabul etmiceksin yada her canı sıkıldığında size gelmesini kabul etmiceksin 
(415 puan) tarafından
İşte bende bunu nasıl yparım eşim nasıl karslar dye düşünüyorum görümcemı severim yani
0 oy
(1,137 puan) tarafından
10 yaşındaymış zaten canım bir kaç sene sonra değişir çocuğuna kötü bir davranışını görürsen uyaracaksın güzel bir şekilde annesi ister yanında olsun ister olmasın ve mümkünse yanliz birakma çocuğunu 
(415 puan) tarafından
Uyarıyorum zaten artk cunku bıktım kıskanclıgından bende. Dha hiç ylnız brakmadım hiç guvenemıyorum o kıza
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Keske zamaninda uyarsaydin.smdi öte git desen bozulur görümcen.böyle ayrilip gelince  kendini yük falan hisseder uyar ama guzel dille.ablacim yapma sen cok akillisin ay benim kiz hep seni soruyor bana.cok seviyor seni.guzel dil onemli.yoksa üzebilirsin gorumceni
(415 puan) tarafından
Ya üzmekte istemem severim onu. Ama kızı gerçekten cok ters laf anlamıyor hiç. Daha gecen gun köyde kızımı uykusu geldi yatırdım tavan besıge bırde belinden baglamıstım eşarpla düşmesin dönerse falan diye bir baktım esarpı sokmüş bna dıyor yanlıslıkla oldu.
0 oy
(238 puan) tarafından
Kızına davranışlarını begenmiyorsan uyaracaksın. Annesi de bozulursa bozulsun. Senin kızını darlayamaz izin vermemelisin.
0 oy
tarafından
Yani birşey diyemezsin oda zor bir sürece girmiş eşin iyiki gel otur demiş bencede mantıklı kızını koruyacaksın gözünün önünden ayırma sırf çocuklar anlaşsmıyor yada sorun olur diye bunu dert etme kendine 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 561 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,801 göst.
+1 oy
10 cevap 543 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,833 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 247 göst.

Kategoriler