0 oy
266 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,578 puan) tarafından
Kızlar görümce oluyorum inşallah sözümüz oldu. Annemler 4. Gün ziyarete gidecekler geline. Tabi ben de görumceyim ilk gelinimiz. Bunu önceden neden düşünmedim onu da bilmiyorum normalde böyle özel günlerde hep içim kıpır kıpır olur heycanla neler yapmak isterim. Ama son anda aklıma geldi. Böyle güzel süslü bi şeyler yapmak istiyorum ama internette görüyorum geçti artık ona imkan yok zaman açısından. Oturduğum yerde bi magaza var giysi üzerine ama kıyafette klişe oldu sanki içimden güzel el emeği tarzında bi şeyler yapmak isterdim. Patik el işi falan olmaz çünkü onları inşallah bohçada hazirlicam basit kaçar o tarz şeyler. Ne yapsam bilemedim sizlere sorayım bi dedim fikirlere ihtiyacım varr canlarım. 

5 Cevaplar

0 oy
(6,695 puan) tarafından
Çeyizine biseyler alabirlirsin aslında 
(2,578 puan) tarafından
Mesela canım tabak falan gibi mi
(6,695 puan) tarafından
Fincan olur çerezlik olur züccaciye ye gir ordan bak değişik biseyler
(2,578 puan) tarafından
Aynen canım bu da olabilir. Aklıma oturuyor yavaştan bi şeyler inşallah güzelce hazırlayabilirim.
-Reklam-
0 oy
(882 puan) tarafından
Yani bulunduğunuz ve aile yapısına göre değişebilen şeyler bunlar ama şuan için alabilceğin hazır şeyler var iç çamaşırı şık bir elbise olabilir 1 tepsi tatlı olabilir ufak bir bohça tarzı yapabilirsiniz süslerseniz falan güzel bir jest olur el işi yapan dükkanlar var iğne oyalı namazlıklar tülbentler yapıyorlar o şekilde bir hediye yapabilirsin namazlığıyla falan tabi dediğim gibi karşı tarafın tarzı ne bilmek gerekir 
(2,578 puan) tarafından
Ya kıyafet tarzı olarak aynıyız kıyafet alsam zorlanmam o konuda. El işi örgüler de çeyizimden çok var ve güzeller yani ama farklı şeyler olabilir mi diye düşünüyorum işte
0 oy
tarafından
Vaktin yok el işi yapmaya ama hazirdan satılanlardan alabilirsin ceyizine.maddi nekadar ayirabilirsin o önemli alınacak çok şey var.bence bı makyaj seti nebilim makyaj kutulu falan biseyler alabilirsin süslü.benim hoşuma giderdi keşke görümcem olsaydin :))
(2,578 puan) tarafından
Makyaj olabilir evet AVM açık olur mu bayramda annemlere yakin oraya gitmeden uğrayıp gratisten alışveriş yapsam güzel olabilir aynen
Benim var görümcem adı var kız boşver olmasın daha iyi ☺️
tarafından
Açık oluyor kuzum üçüncü gün geneli açılıyor artık:)) aynen görünce örümcek olmasın sonra :)))
0 oy
tarafından
Ben sorsam ayakkabi canta alirdim 
0 oy
(709 puan) tarafından
Bizim adetimiz Bi koç alınır, koçun iki boynuzuna 2 bilezik takılır. Kırmızı kurdela ile geline hediye edilir. Tabi her yöre farklıdır. Kına gecesine takacağı işlemeli al yazmayı özel olarak hediye edebilirsin bence. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 384 göst.
0 oy
25 cevap 788 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayat- (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 859 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.

Kategoriler

1,469,023 soru

24,066,914 cevap

330,414 kullanıcı

...