0 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,754 puan) tarafından

Gece yatsı namazını kılıp uyuyup uyandıktan sonra imsak vakti gelmeden kılınan namaz 

Kılanlar için soruyorum saat kaçta kiliyorsunuz  ben 4.30 da sabaha uyanıyorum  niyetim  3.00 da teheccute alarm kurmak  3 iyi değil mi uykunun en tatlı olduğu zaman kactir  gece 12 de uyuyorum genelde en geç 1 de 

Çok zor ama niyet edersem kalpten başarırım belki 

2 Cevaplar

0 oy
(8,177 puan) tarafından
Ya sorduğun soruyla alakası yok ama kaza namazın varsa nafilelerden önce onu kılman daha doğrusu
(1,754 puan) tarafından
Bu ayrı bir durum canim amacım zaten Allah a olan sevgimi uyku gibi tatlı bir duruma tercih ettiğimi göstermem
(8,177 puan) tarafından
Evet çok güzel. Tercih ettiğin vakit de iyi diye düşünüyorum. Sonuçta Teheccüd namazı için yatsıdan sonra uyuyup uyanmak gerekiyor diye biliyorum
(1,754 puan) tarafından
Ben söylüyorum ama zor sabaha alarm kurarak uyaniyordum zamanla simdi alarma gerek duymadan kendiliğinden ezana uyanıyorum belki bunda da öyle olur aslında çoğu zaman uyandığımda bakıyorum hep teheccut namazı zamani
(8,177 puan) tarafından
İnşaAllah canım. Dualarında bana da yer ver lütfen namazlarımın devamlılığı için
(1,754 puan) tarafından
Namaz kılarken çok zorlaniyorsan surunsem dahi devam et asla bırakma çünkü aşırı zorlanmanin sebebi şeytan kilmaman için uğraşıyor demek ki çok doğru ilerliyorsun
(8,177 puan) tarafından
Ya inşaAllah öyle devam edebilirim. Çok zorlanıyorum. Böyle oturduğum yerden kalkmak ağır geliyor. Abdestsiz gezmem ama namaz kılmak bir ağır geliyor Allah kolaylık versin bana da
(1,754 puan) tarafından
Ne zaman başladın namazq
(8,177 puan) tarafından
Ya hiç bilmiyorum inan. Sürekli başlıyorum yarım kalıyor gibi. Bir ara çok güzel kılmaya başladım. Mart ayında spiral taktırdım. Ramazanda filan çok güzel kıldım. Sonra yine değişik oldu Allah affetsin
(1,754 puan) tarafından
Farzları kıl en azından hiç kilmamaktan daha iyi  kısa namazları sunnetiyle kıl canım sabah akşam gibi ama ruhi olarak iyiysen hepsini mutlaka kıl
(8,177 puan) tarafından
Ya işte mı garip ama ruhum da çok daralıyor. Namaz kılmadığım için diyorum ben de buna
(1,754 puan) tarafından
Allah'ım beni dünyadan uzaklaştır kendine yaklastir diye dua et işe yarar insalalh
(8,177 puan) tarafından
İnşaAllah ya
tarafından
Bile isteye kılınmayan bir namazın kazası olmaz. Ancak tövbe istiğfar edip Rabb'imizin affetmesi için O'ndan af dilememiz gerekir.
(8,177 puan) tarafından
Bu fetvayı nereden veriyorsun? Tövbe istiğfarı namazla da daha da süslendirebiliriz sonuçta. Ne kadar da insanları soğutmayı biliyorsunuz
tarafından
Ben kimseyi soğutmadım sadece bilerek kılınmayan namazın kazasının olmadığını söyledim. Ne hadiste ne de Kuran'da yoktur. Hadis ve ayetle delil olarak gösterirseniz benim söylediğimin yanlış olduğunu açıklayabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
tarafından
En iyi saat 3de derin uykuya geçmiş olursun. Yani saat güzel. 
(1,754 puan) tarafından
Dur alarm kurayım bari deneyeyim inşallah basaririm
tarafından
Bir yerden sonra biyolojik saatin oturur ve alarm çalmadan kalkarsın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
29 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,754 puan) tarafından soruldu
0 oy