0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kizlaaar gunaydiiinn :-) sabah sabah bumu aklina geldi demeyin ikigundur dusnyorm olurmj acaba dye :-) bn kpanali bi kac ay oldu ama şu bone işine bi çozum bulamadim kulaklarmi kapatinca resmen beynim uğuldyo ve basima cok kotu agri giriyo migdem falan bulanyo kulaklrm tikainnca 

Boneyi kulaklrmn arkasna itsem busferde kayiyo :-/ acaba diyoruuumm :-) boneyi kulak yerlerinde kessem yani altini kesmicem sadce kulak yerinde brz acicam olurmki bana akil verin yutuba falan baktim. Hic oyle vidypda yok :) 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

21 Cevaplar

0 oy
(7,068 puan) tarafından
Kendimi Bildim Bileli sadece bir tane bone aldım o da daha Kızken hiç değiştirmedim Üstelik önü saten ama içi de bez asla Kaymaz kulaklarımı koymak zorundayım çünkü eşarpta çirkin bir görünüm oluyor �nsanın kepçe gösteriyor biraz büyük al boneni kulak memelerini sadece koyma Onun dışında hepsini koyarsan sıkıntı olmaz Kaymaz bile vallahi halay falan da çekiyorum asla da düşmüyor Kaymaz da
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 755 göst.
0 oy
5 cevap 172 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dnzkizi13 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,812 soru

24,064,274 cevap

330,281 kullanıcı

...