0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (752 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlar. 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hiçbir aşısını yaptirmiyorum.
(752 puan) tarafından
Neden peki
tarafından
Çocuğumun fıtratıni değiştirmek istemiyorum
(2,737 puan) tarafından
allah sayımızı artırsın. yoksa ortalık hastalıklı insandan gecilmeyecek.
(2,387 puan) tarafından
Kafayı yicem fıtrat değişmekle ne alakası var kizamik şuan kol geziyor ve sen hiç bi aşısını yaptırmadım diye övünüyorsun-_- ölümcül bir hastalık haberin olsun o dandik görünen kizamik su çiçeği kabakulak rota virüsü vs adı kolay .
Butun aşılarını yaptırdım özel ve özel olmayan kizamigi 2 günde bitirdi oğlum gayet memnunum yaptır sen arkadaşım rota asisini
tarafından
Sirindn canım hiç galiba gündemden haberin yok..

Kızamık salgını diye birşey yok.

Farklı kadın aynen öyle gelde bunu anlat
(2,737 puan) tarafından
kızamık kol geziyor diyen insanlar zamanın da bir çok yalancı salgın çıkardılar. benim oğlum da asi olmadi o da iki günde atlattı. bunu asi yaptı diye övünmek manasiz. üstelik bizimkiler kimyasal almamış da oldular :D
(2,387 puan) tarafından
Arkadaşım nasıl salgın yok . Kafayı yedirmeliksin gerçekten ya doktora götürdüm oğlumu kaç kez salgın var dedi bi odada toplandılar ilk gün oğlum kipkirmiziydi. 10 doktor geldi baktı ve profesörler cildiyeye gitti özel doktoruna gittim alerji testi yaptırdım kanını aldırıp hastane hastane gezdi babası tahlil yapın diye her hastane salgın var dedi delirtmeyin insani
tarafından
https://www.instagram.com/reel/CtpMxIdJBzn/?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==

Dinle canimmm.

Vede sunuda ekliyim oğlum 20 aylık görümcemin kızı 28 aylık falan görümcemin kızı aşıları tam 3 kere hastanede yattı sürekli hasta sürekli ilaç kullanımı

Oğlumun daha hastaneye tek bir kere gittik o kadar ondada antibiyotik kullanmadık antibiyotik yerine udihindi yağı kullanıyorum

Sana soruyorum şirin asi yaptıran hastaneden çıkmayıp asi yaptirmayan evde ise bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
(2,387 puan) tarafından
Sabır ya sabır sabır sabır. Milyonlarca insan öldü ya 15. Yüzyılda su ciceginden Avrupanin 3 te 1 i öldü çıldırtmayin beni
(2,737 puan) tarafından
kızamık korkutucu bir hastalık değil ki. biz asiya da karşı değiliz. kimyasala boğulmuş aşılara karşıyız. o çocuğunu koruyacak dediğin şeyin yarın çok büyük hastalıkların temelinde sebebi olacak olan. geçenlerde buraya bir kız yazdı asi kaynaklı çocuğu komplikasyon geçirmiş. ömür boyu ilaca maruz kalmış. böyle bişey başımıza gelmedi diye o aşıların zararlı olmadığı anlamına bile gelmiyor :)
(2,387 puan) tarafından
Şu ana kadar oğlum sadece senede bi kez grip/nezle öldü ilk kez başımıza kizamik denen bulaşıcı hastalık geldi . Bulaşıcı diyorum . Biz kendimiz koşup terleyip soğuk su içmedik hasta taşıyıcı birinden geldi buldu ne zamn geleceği buluşacağı belli olmaz.
(2,737 puan) tarafından
o çok guvendigin bilim zamanın da insanlara sigara içmesini söyledi. dünya sağlık örgütü bir-çok çocuğun felçli kalmasına neden oldu. yine onların bilim adı altında çıkardıkları yazılara haberlere güvenme. insanlar yalnızca asi sayesinde yaşamıyor.
tarafından
Sirind masallah sende cildirmaya pek meillisin ama senin yazdıklarında bizi cildirtiyor onu ne yapacaz? Cildirmayi birakta yazdığımızi oku.
(2,387 puan) tarafından
Benim eşimin hatta tüm ailemizin aşıları tam yarın öbür gün çok büyük hastalığa sahip olacaklar dediğin dedem ananem aşıları ful 100 yaşında vefat etti dedem keza eşimin dedesi halen yaşıyor.KIZAMIK KORKUTUCU VE TEDBIR ALINMASI GEREKN BIR HASTALIK .
(1,068 puan) tarafından
Sirindn boşver hiç yazıpta kendini sinir etme duymak istemeyene avaz avaz bagirsan yine hiç bir şeyi değiştiremezsin herkesin bildiği kendine kalsın dilerim o çocuklar yarın bir gün bu hastalıklara yakalanipta bilincsiz anneleri yüzünden zor durumda kalmazlar
(2,387 puan) tarafından
Yok ya bosverdim siz istediğinizi yapın. Gerçekten böyle kişilere tahammülüm hiç yok . İyilik yap denize at byü
tarafından
Peki şirin hanım asilarinizi yaptismissiniz neden çocuğunuz için hastane hastane dolastiniz aşınız sizi koruyor ya
(2,387 puan) tarafından
İlk kez hasta oldu ve ilk çocuğum hastalığının ne olduğunu ogrenmeyecek kadar geniş olup evde yatamadım kusura bakma ya.. ayrıca kizamik aşısı olup kizamik gecirmiyeceksin diye birsey yok :) olay onu hafif atlatmak  . ... umarım senin ki de kolay atlatır iç organları etkileyebiliyor kizamik basit hastalik dedigin .
(1,068 puan) tarafından
Esma hanım aşı olan çocuk kesinlikle hasta olmaz demiyoruz hastalığı aşı olmayanlara göre daha hafif şekilde atlatır diyoruz
tarafından
Esra hanım bu onerdiniginiz rota aşısı var ya görümcem yaptırdı kizi 1 hafta hastanede yattı 4 gün evde kötüydü ve asiliydi demekki aynı geçiriyorlar peki ben aynı gecircekleri bir hastalık için neden çocuğumun fıtratıni bozayim.veya o kadar ağır metal kimyasal vücuduna vereyim.
(2,387 puan) tarafından
Rota virüsü ölümcüldür çocuğu içten yer . Cocuk çok kilo kaybeder ve hastanede yatar. Rota aşısı canlı virüstür düşük doz verilir. Bağışıklık kazanılması için.  Çoğu çocukta zaten ateş yapar. Ama koruyuculugu çok yüksektir. Bunu konuşmanın bi anlamı yok bu aşının belirli bir zamanı var zaten yaptirmayip kaçırmışsın.  Kreşe anaokuluna senin cocugunu vereceğini de zannetmedigim için senin için sorun yok en çok oralarda çocuklar birbirine bulaştırır  3 4 5 yas aşırı bulasidir parktan da gelebilir dikkat et yine de.
(1,068 puan) tarafından
Esma hanım kendi kararınız ne desek boş bari başka insanlara da aşıları kötü bir şeymiş gibi yansıtmayın
tarafından
Kötü olduğu için benim yorumlarından alinabilirlar üstüne alınan alınsın.
(1,068 puan) tarafından
Bende bir sağlıkçı olarak diyorum ki umarım sizin yorumlarınızı kimse ciddiye almaz
-Reklam-
+1 oy
(1,068 puan) tarafından
Rota aşılarını yaptırdım menenjit asilarina başladık şimdi bence her çocuk aşılanmalı hele ki böyle salgın hastalıkların arttığı bir dönemde 
+1 oy
(1,944 puan) tarafından
Doktorun önerdiği bütün ozel aşılarını yaptirdik. Yarin nasina kotu bir sey gelse dovunmenin manasi kalmiyor. Rota onemli bir asi.  Arastir istersen sonra karar ver
0 oy
tarafından

Tüm aşıları yaptırdım şimdi kizamik olmuş galiba hiç iyi değil:(

tarafından
İlaç verdim genelde hemen ilaç vermem bakarım durumu iyiye gitmiyor veririm yanından ayrılamıyorum havale geçirir korkusu var bi anda baya ateşleniyor çarşıya çıkma ihtimalim sıfır eşim gece geliyor o zmn kapanıyor şimdi alamaz bile izin yok
(2,387 puan) tarafından
Kizamik olmuş arkadaşım aktardan kizamik şekeri al yalattir biraz şeker gibi  birden çıkıp ertesi gün atıyor hepsini (kizamik iken şekerli şeyler yedirmen çok faydalı özellikle çok su icir ve karpuz yedir sulu meyveler vs)
tarafından
Aşkoo geçmiş olsun yaaaa:( nasıl şimdi iyi mi prenses
tarafından
Gene ateşi çıktı şimdi onu düşürmeye çalışıyorum:(( akşama kadar böyle olursa hastaneye gidecem anca emiyor başka birsey yemiyor
tarafından
Ah yavrum kıyamam yaaa :(( duş aldır bol bol su içsin canım
0 oy
(14,589 puan) tarafından
2 doz yaptırdım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 276 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (3,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 305 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 382 göst.
29 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 660 göst.
24 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,888 soru

24,131,117 cevap

334,048 kullanıcı

...