0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bsbdjskjznsnznnnsnsndndndnxnxh

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir çocuk annem babam ayrılıyor diye mutlu olmaz çünkü bunu idrak edemez onun için anne annedir baba babadır ama büyüyünce bir keşke vardır bir de iyi ki :)
tarafından
nasil karar verecek ona
tarafından
Kötü bir ortama maruz bırakırsanız baba olsun diye sırf baba olmak için anne keşke babamsan ayrılsaydın da böyle bir hayatımız olmasaydı diycek ve  ya  anne çok teşekkür ederiz bizi o hayata suruklemedigin icin diyecekler
tarafından
buna babayla yasamadan karar veremez ama cocuk
tarafından
Eşinin psikolojik sorunu olduğunu yazmışsın
tarafından
Ben sizin tezinize istinaden yazdim kendi durumuma degil
tarafından
Ben de sizin durumunuza istinaden  yazdim yorum yazmışsınız:)
-Reklam-
0 oy
(3,354 puan) tarafından
çocuk için anne babanın ayrılması başlı başına bir travma ama tabiki niçin koşullarda önemli .
tarafından
psikolojik sorunlari olan bir babayla bir arada olmuyor
0 oy
tarafından
İkimiz içinde iyi oldu 
tarafından
Hep kavga ederdik bana bagırırdı cocuk o zamanlar 3 aylıktı o bagırdıkca cocuk korkar cıglık atarak aglardı ama ser.efsizin hiç umrunda olmazdı boşandım geldim benim ailemle sorunlarım olsa da oglumu herkes cok seviyor guzel davranıyor oglumun her dediğini yapıyorlar
tarafından
baba sizden almak.istemdi mi cocugu ya da gorusmek icin.aldiginda size karsi doldurmadi mi cocugu
tarafından
düzenlendi
Kız cocuk 3 aylıktı boşandım 27 aylık oldu 1 defa görmeye gelmedi benim numaram yok zatende abimin var sadece deprem oldugunda aramış abimi cocuk nasıl diye abimde baba benim yanımda güvende demiş abim hep baba der ogluma
tarafından
valla armadigina sukredin bence.kotu baba ile alakadar olsa ne olur ki cocuk.ben ayrilsam bile basimiza bela benim.esim ve ailesi
tarafından
Bunlar da öyle olurdu ama bosanmadan önce babam kuzenım kardesim eski esimi dövdüler korkusundan gelemez

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (1,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
9 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde ptrck (1,048 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 263 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (1,048 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 425 göst.