0 oy
1,463 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz♥️yaz gelince gercekten disari cikinca stres oluyorum herkes crop dekolte gobekler acik bende acigim ama kapali acik:)) esim kisitliyo bu yuzden kendimi cok kotu hissediyorum sanki oyle giyinenler benden daha guzel alimli ne bilim yani 

24 Cevaplar

0 oy
(4,874 puan) tarafından
O gobegin belin gozukmesi cinsel organin gozukmesi kadar gunah biliyo musun? Ben de açığım ama ne askili giyerim ne de oyle seyler sevmem de zaten 
-Reklam-
0 oy
(54,204 puan) tarafından
ay birak öğ geldi milletin gobegini gormekten yazin daha sıcaklarda ne giyecek bu insanlar anlamiyorum bugun sutyene benzeyen biseyle.geziyodu kiz hicte yakismiyo bende acigim normallerinden kot tshirt☺️
0 oy
tarafından
Benim yasadigim yerde şort ve cropsuz cikani dövüyolar gibi resmen hani kimse estetik duruyor mu yakisiyor gibi bi sey dusunmuyor yeter ki daha fazla acik olsun tek mantik bu artik eminim asiri itici olmaya basladi hoşgoru ve saygiyi yitirmiyoruz ama rahatsiz edici ve cirkin duruyor herkesin kendi karari
0 oy
tarafından
Zaman geçip gidiyor 20 yaşında Antalya'da giydiklerimi eşim şimdi izin verse de giymem ama kistlanmam da istersem gününe göre dekolte de giyerim istersem hafif göbeğinde açık kalır crop da giyer çıkarım istersemde uzun yarım kollu ben kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle giyerim 40 50 den sonra crop giyip çıkacak halimiz yok zamanın tadiini dozunda yaşamak lazım 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 431 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,624 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 768 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru