0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar ben kalabalık ortam sevmiyorum düğün davet vs gittiğim zaman sıkılmaya başlıyorum hep sessiz sakin ortamlar istiyorum sizce neden böyleyim. Bu sorunu aşabilir miyim. Bide kalabalık ortamlarda kendimi çok yanlız hissediyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(8,665 puan) tarafından

Bende aynı öyle:ermm:

(454 puan) tarafından
Neden böyleyiz acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende öyleyim 
(454 puan) tarafından
Neden acaba  
tarafından
Ben üniversiteyi bitirdim sonra böyle oldum, bilmiyorum sıkıldım insanlardan galiba, gerçek yüzlerini göre göre, normalde çok sosyal, insancıl bir insandım, sonra darbeler yiye yiye olgunlaştırdi cenabı hak, böyle bir sey oldum, evden çıkasım gelmiyor, bu gün kayin annem sabah kahvaltısına biri bizi davet ediyor dedi sende gel dedi, ınanirmisin hic gidesim gelmedi, gitmedimde, pişmanmiyim, zerre kadar hayır :dd
(454 puan) tarafından
Bende sonradan böyle oldum gerçekten insanlar yaşadıkların dan dolayı böyle oluyormuş.
tarafından
Artık yalnız kalmayi, yalnız yürümeyi, yalnız yemeyi vs. Seviyorum.
tarafından
Eskiden her gördügum insana tebessüm eder tanışırdim, ama şimdi insan görüyor yüzüne bakmıyorum
(454 puan) tarafından
Bende öyleyim her yerde tek başımayım.
tarafından
Bu benim daha çok hoşuma gidiyor nedense, yalnızlık, dinleniyorum, kendimi dinliyorum, seviyorum yaa
(454 puan) tarafından
Sadece ben mi böyleyim diye kendimi sorgularken gerçekten benim gibi ne çok insan varmış aslında.
tarafından
Yaa ama ben aşırı darbeler yedim.. O yüzden insanlara güvenim kalmadı, konuşasım gelmiyor, tanisasik yok, takilasim yok.. Eşim bu konuda kızıyor, çik, dolaş, konuş, tanış, yok yok benden uzak kalsın..
(454 puan) tarafından
Benim eşimde öyleydi bana diyordu hiç kimseyle görüşmüyorsun kendini yanlizlastiriyorsun çevrende kimse yok. Sonra Bir olay oldu yüzde yüz benim haklı olduğum o zaman eşim dedi ki insanlardan kendini koru uzak dur diye. Ben parka markete pazara bazen cafeye bile tek gidiyorum
tarafından
:))) aynen bende markete felan yalnız gidiyorum, sağlık ocağına dahi :)) eşim yalnız gitmemi istemiyor bazen onunla gidiyorum, o olmayınca kendim, yürüyüş yapmak istiyorum 32. Haftamdayim, ama esim yalnız yurumemi istemiyor ama bende kimse ile yürümek istemiyorum, eşim olsa iyi olurdu ama çalışmak zorunda, bilmiyorum ne olacak.
tarafından
Yürüyüş yaparken haa bide konuşuyor yanımdaki konuşmasın istiyorum, konuşmak istemiyorum
tarafından
Tabi esim benimle yürüse konussa, ona itirazım yok:))
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Sosyalleşmeyi sevmiyor veya bilmiyor olabilirsin cnm ben girdiğim her ortamda sohbet etmeyi seven tqnimadiğim insanlarla bile çok çabuk kaynaşan kalabalığı seven biriyim
(454 puan) tarafından
Yok ya benimle konuşan olmayınca ben hiç konuşmuyorum ama sohbet açılınca çok konuşurum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 195 göst.
+1 oy
9 cevap 566 göst.
+3 oy
7 cevap 547 göst.
19 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde 1996 Anne (2,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.

Kategoriler

1,470,259 soru