+1 oy
791 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,785 puan) tarafından
Kızlar 2 senelik evliym eşim biz tanismadan 4 ay önce  almış evi kendisi memur. Çok güzel evim var Allahim herkese nasip etsin. Gorumcem yaklaşık 1 senedr bana yakın oturuyor ama kira evi. Ev sahibi ev satcam demis. Kayın babama bana ev al diyor. Ya da diyor kardeşime müstakil ev al bende onu  evine geceym diyor. Bizim evi beğeniyor ya. Eşimde istiyor almasını. Ama kayın babam almaz. Ama ben hiç istemiyorum ya ne bilim. Müstakil zaten istemiyorum da. Oyle.busey olursa da yeni alsın. Ben gorumceme gelip gittikçe evime iç gecirirm. Siz ister miydinz evinizi ona vermeyi

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim araba sizin dediginiz sekil oldu aramiz iyi olacaksa bile iyi olmuyor bu sebepten oturu.cocuklar bisey soylese arabayi aldim da ondan zannediyor.biz de her arabayi gordugumzde ic geciriyoruz hic hos bisey degil baska ev mi kalmamis elinze baska ev olsa ona goz dikerler
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Yani canım vermesen iyi olur cunku kardeşimin nasılsa diye cıkmaz kotu olursunuz vermeden kötü ol en iyisi. 
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Kocasi alsin gorumcene evi. Niye kayinbaban aliyo ki bende orasina takildim:) evinden de cikma ne gerek.
0 oy
(800 puan) tarafından
Gitsin kendi kayinbabasina desin bana ev alin diye. Mikser sanirim senin gorumcek
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Sadece evini merak ettim :D  görümcenin de hakkindan gel armut mu topluon yapistir lafi :D 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,330 göst.
0 oy
66 cevap 2,979 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 600 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,715 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,720 soru

24,006,265 cevap

327,589 kullanıcı

...