0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sigaram bitmiş ev ihtiyaclariyla beraber İnternetten nerden sigara siparişi verebilirim trenyol hızlı market ve randevulu sistemde sigara yok hangi uygulamadan verebilirim,akşam gelirken eşime aldiririm da akşama kadar beklemek istemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(4,434 puan) tarafından
Eşim yurtta çalısıyor öğrenciler getir çarşıdan sipariş verip not bölümüne şu marka sigarayı da getirir misiniz yazıp parasını nakit veriyolarmış demişti canım sigara satan bir markete bu şekilde yapabilirsin ya da marketin numarasını arayıp bu şekilde sipariş vereceğim sigarayı da ekler misiniz kapıda nakit vereyim diyebilirisn ayrıca bunu kim niye linçlesin ben kullanmıyorum da senin kullandığın sigaradan kimene canım 
tarafından
Tamam canım iyi akıl verdin ya su siparişi verecektim bugün damacana market gibi bir yer ordan vereyim aynen teşekkürler beynim durdu biran trenyol hızlı markete baktım yok yaa internetten sigara ve alkol satışı yasakmış biraz baktimda teşekkür ederim tekrardan :)
-Reklam-
0 oy
(2,249 puan) tarafından
bazı tekel bakkallar eve sipariş içki, sigara filan getiriyorlar canım onlar kesin getirir. 
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından

Niye linçleyelim:D

tarafından
Belli olmuyor canım bazen bebekle sigara mi içiyorsun iciyorsan git al vs diye yazanlar çıkabilir diye düşündüm :) bayanin biri akıl verdi buldum canım su soyleyecektim damacana market gibi bir yer oraya sigarada söyleyeceğim
tarafından
Ayyy kime ne
0 oy
(465 puan) tarafından
Canım eşim de iki gündür market market geziyor sigara yok diyorlarmış fiyat geçişi varya satmiyorlar sanırım 
tarafından
Hadi ya bilmiyorum canım ben 4-5 günde bir paket içiyorum canım gün boyu 4 -5 tane sigara içiyorum o yüzden farketmedim zam gelecekti ondandır canım ki bugün zam geldi yani :) sabah sigaraya zam yapıldı yazıyordu Instagramda gördüm
(7,448 puan) tarafından
O fiyat geçişi bu gün olmuş beş TL zam gelmiş iyi ki içmiyorum dedim eşim içiyor maalesef bakalım ne yapcaz
(465 puan) tarafından
Ben icmedigim için bilmiyorum valla ama eşim içiyor oda bulamadı sigarayı sen dene belki şansına getirirler
tarafından
Benimde eşim içmiyor canım ben içiyorum bende aşırı sayılmaz ayda 5-6 paket falan kullanıyorum yoksa çok bunaliyorum
tarafından
Söyledim canım getiriyorlar yok falan demediler büyük ihtimal zam olacaktı bugün oldu diyorlar ondan bulamamıştır eşin
(465 puan) tarafından
Evet fiyat geçişi var zaten de bizim burası satışa mi çıkarmadı fiyatını mi ayarlayamadi bilmiyorum artık

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 265 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
4 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 512 göst.

Kategoriler

1,477,823 soru

24,188,832 cevap

336,791 kullanıcı

...