+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Admin luftfen bakarmısınız 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne oldu ki canim
(13 puan) tarafından
Kendini bilmez biri vardı da onu şikayet edicektim
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Özelden mesaj at admine görmez
(13 puan) tarafından
+1
Admin kim onu bile bilmiyorum ki
(7,448 puan) tarafından
Admin diye yaz sonra üstüne tıkla özel mesaj göndere tıkla yaz , konu ne
(13 puan) tarafından
Canım konu kenuni bilmez bir arsdaş çok saygısız ve terbiyesiz ve yorum yapıyor olması ki konu onla alkali bile değilken uyarılarım rağmen hala uzatıyor kendisi bir rrkk bile olabilir ki benim bildiğim kadınlar bukadar kaba ve argo olmamalı sonuçta kadın kadının dostudur bnim bildiğim üzre
(7,448 puan) tarafından
Söyle ismini bana ben yazayım admine canım kullanıcı adı ne
(13 puan) tarafından
Sibelyamanın aneler gebelikmi yoksa postuna bakın ordaki bir yorumcu hem yorumlarıda görmüş olursunuz
(13 puan) tarafından
Kullanıcı adı kanatiz_1_melek
tarafından
+1
Kiz bu kim bana hakaret etti diyor senin teorinin sacma teori demem senin ne zoruna k
Gidiyor erkekler bile camasir suyune idrar damlatsa köpürür fizik olayi yani allahim ne günlere kaldık
(7,448 puan) tarafından
Kanatsiz melek konu ne canım
tarafından
+1
Birinin hamilelik testi ile alakalı konuda camasir suyu denemiş kopurunce hamilelik oluyormuş diye bayana söylüyordu bende bunun zaten etkilesme olayı olduğunu kocan Böke idrarda denesen hamile cikar ondada köpürür dedim diye hakaret etmiş oluyorum kısacası bu
(7,448 puan) tarafından
E bunda bişey yok ki :)) gayet doğru bişey demişsin
tarafından
+1
Iste sorun onun dediği ona hakaret ediyormuşum sacma konusuyormusum:)
(7,448 puan) tarafından
Aman boşver o zaman :) bende bişey oldu sandım :))
(13 puan) tarafından
yorum yapmanında bir üslubu var fikrini belirtebilirsin ama güzel birdille senin yazdığın cümle tam olarak bu zeval sallama yaa kocana yaptir ondada aynı sonucu alırsın diyorsun bana bende sana bunun dogruluğunu kanıtlamaya çalışmıyorum doğru değildir sana göre ama bunu güzel bir dille söylemen yeter
(13 puan) tarafından
yorum yapmanında bir üslubu var fikrini belirtebilirsin ama güzel birdille senin yazdığın cümle tam olarak bu zeval sallama yaa kocana yaptir ondada aynı sonucu alırsın diyorsun bana bende sana bunun dogruluğunu kanıtlamaya çalışmıyorum doğru değildir sana göre ama bunu güzel bir dille söylemen yeterdi.hem zaten ilk yorumunu böyle şeylere inanmayın diye yazmışsın zaten doğru bir yorumdu sana ters bir cevap verdim mi o yorumda hayır am a rdından hemen ikinci yorumla direk adıma sallama git kocana yaptir ondada köpürsün diyorsun bu cümle mealen başaka Zelal bir erkeğede aynı testi yapsan yine bu sonucu alırsın bu bir fizik olayı demek başka iki cumelenin arasındaki farka bakın anlarsiniz ayrıca mesele uzayıp kocaların doğurmasına kadar geldi gidin bakın yorumlara
tarafından
+1
Of valla baydın
(7,448 puan) tarafından
Ne bu kadar uzattın ya bende görsem aynı yorumu yapardım ki mantıklı olan bu da kanatsız Melek böyle bişey dedin mi
tarafından
+1
Dediysem de hatırlıyorum;)) sallamıyorum şahsi
(7,448 puan) tarafından
:)) Boşver
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sol ust kosedeki uc cizgi varya oraya tikla uyeler yazilan yere gir basta zaten admin in sayfasi Ordan direkt ozel mesajda atabilirsin
(13 puan) tarafından
Teşekkürler yaptım ☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 961 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugbamelis (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gülhira (923 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 156 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde bir_melek_aannesii (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,207 soru

24,121,712 cevap

333,505 kullanıcı

...