0 oy
885 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Tabikide gulizarimi unutmadim:D<3

image

8 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ahh gülizar vah gülizar:D adına grafitiler yapila akrostijler yazılan allı ballı tatlı anzer bali annesi poncik en sevdiklerimden gülizar:) 
tarafından
Sorma kıymetlim, gülizara yapılıyor ama yüne bana değil :) aman gülizar kapandı artık şaka felan nerelere geldi konu, üzüldüm ya cidden..
Sende öylesin ki ❤️
(9,647 puan) tarafından
Kız bence herkes senin adını gülizar sanıyo:D gerçeği bilen fazlada kimse yok çok iyi kamufle ettin kendini:D boşver kuzum bak taninmiyorsun:))
tarafından
Ne kadar da tanınan ama tanınmayan bir gülizar. İsmi sakladıkta cisimler gerçek hep :D hehehh güzeldi ismim ya acaba uygulamada var mı hiç güli :D
-Reklam-
0 oy
(163,561 puan) tarafından

Çook yeteneklisin<3

tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından

Kız semoş dedi ya bana özel olsun baskasina yapma:D

Valla süper olmuş ellerine saglik

tarafından
Sağol canım beğenenler yapiyim dedim zamanım vardı :)) semosum bana özel :D
0 oy
tarafından
Şuan ağlayacağım sevinç ayrı ama çok üzgünüm.. 

Çok teşekkür ederim SEVGİ'M emeğine yüreğine sağlık muhteşem olmuş, bayıldım, çok çok mutşu ettin beni Allah razı olsun canım benim ❤️ ama nasıl diyeceğim bu isim şakayla çıktı yapıştı kaldı, benim adım gülizar değil ki :( şuan emeğini sömürmüşüm gibi hissiyat var yüreğimde. Ama söz bi şekilde kullanacağım ben bunu..  
(2,916 puan) tarafından
Aaa bende öyle biliyodum kuzuum ismin ne kiiii
tarafından
Ama herkes gulizar diyo ne bileyim ben sende bana sormadin dimi herkes derken gordun sevgi oldugumu anladin :D  onemli degil kuzum benim bide gerçek adını yazarız iki harf değil mi :D
tarafından
yeniden gösterildi
Canını severim senin güzel insan ❤️ yazma kıyamam ben bunu aldım kabul ettim, mutlu ettin beni gece gece Allahım razı olsun. Ya bi ara rabiua kurgucu sen ben damla ön tarafta yazışıyorduk hatırlarsan engelli kelebek nickin vardı o zaman orda sormuştum kazımıştım aklıma seni :) o zamanlar burda off ne esiyordun arı gibi hallerin, ceza almıştın o dönemler yani baya oldu.. Seviyorum seni ❤️
tarafından
Hahahhajahahhahaha yemin ederim şafak vakti kahkahaaaa aataıımmmm
Gülizarımmmmmmmmö☺️❤️
tarafından
Aaa sen orda var miydin valla son zamanlarda hafızam iyi değil b12 can cekisiyo inan orda olduğunu bile unutmusum ben  :D

Dünyaya eğlence cikti uyuzźz ya :D
tarafından
Gülizarlık tamda Dünya'm yüzünden yapıştı, suçlu o :) onunla şakalaşırken diye diyeeee herkeste öyle sandı :D kelebek etkisi işte :D
tarafından
Yaa gece çok güldüm :)D, Gülizarımmm bahtsız gülizarımmmm☺️
tarafından
Seni ısıracağıııııııımmmmmmm :D
tarafından
☺️☺️☺️☺️❤️ Bu arada hepinize kocamannn m vee gülizarı günaydınlar dilerim ☺️
Bu arada gülizarım sen daha dün demedin mi bana ismimi değiştirecem eşimin ismi ile de uydu diye hıııı:D
tarafından
Ah dünya ah sen var ya :D
tarafından
:D piiiiiiis seni hehehh evet ya öyle bir konuda vardı doğru :D ya tamam sırf bu yazı için gülizar olacağım, hatta bir çok sebepte var, mecburum sanırım artık :D nufüs müdürliğüne gidiyorum yoldayımmm :D kimliğimi atacağım post olarak :D :D
tarafından
Hehehe heheh benden kaçmazzzz☺️☺️ tc ni saklayarak at ama kimliğini ☺️
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Benide yapsana canim adim elif valla cok sevinirim 
tarafından
Yaparim canim :)
tarafından
Kuzum yaptim paylaştım bakabilirsin :)
0 oy
tarafından

Sevgiiiiiii:angel: ne güzel olmuş kız 

tarafından
Teşekkür ederim dunyammm  :)
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Çok güzel olmuş yaa emeğine sağlık canım ben de istiyorummmm:blush:

tarafından
Isim ne kuzum :)
(10,041 puan) tarafından
Ebru kuzum ismim :)
tarafından
Kesinlikle yapmadan önce isim sorulmalıı :D
Günaydınnn Ebru'm ❤️
(10,041 puan) tarafından
Günaydın Gülizar'mm ben senin ismini biliyorum ama yazmayım şimdi:D
tarafından
:D gülizarı kaybettik artık bitanem :D  görüyorsun nelere sebep oldu :) hheeh çakma güli
0 oy
(2,241 puan) tarafından
yaa zamaninda herkesin ismini yazardim okulda sevgililerin falan nasil duygulandim gorunce kagit kalem aldim elim dagilmis cizemedim :( cok guzel olmus canim
tarafından
Sağol kuzum bende bi yıldır almıyordum elime ama hala iyiyim :) pratik yap  geri donersin o günlere

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
98 cevap 2,427 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,308 soru

24,181,601 cevap

336,346 kullanıcı

...