0 oy
1,519 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından
Benim bir komşum var yani komşu dediğim öyle gelip gitme samimiyet yok sadece merhaba merhaba.

Bunun 2 büyük iki de kucik çocuğu var kucuklerden biri 2 diğeri 4 yaşında. Büyüklerde çalışıyor.   Bu kadın her cani sıkılınca getirip bana bırakıyor benimde 22 aylık bebegim var Bu arada. Işte arıyor nehir temizlik yapacağım çocukları sana bırakayım nehir misafir gelecek çocukları sana bırakayım nehir bir yere gitcm çocuklara sen bak. Pazara gidecem sen bak Bugünde aramış nehir oy kullanmaya gideceğim çocuklara sen bak. Dedim valla abla ben temzilik yapacağım kusura bakma bakamam dedim. Iyi o zaman yanimda gotureyim dedi.  

Benim kafa yapım şu yönde belki doğru belki yanlış bilemem. Çocuk hastalansa bir şey olsa Allah göstermesin insanlık hali gözden bi anda kaybolup bir yaramazlık yapsa kimse benim çocuğum yaramazlık yapmış yaralanmış fln demez nehir bakamadı. Nehir yüzüden hasta oldu fln fistan yani. Ben kendi çocuğum ile iki evi idare edebiliyorsam insanlar niye edemesin çiçeklerim yanlış miyim..? Birde  5 dk diyor misal aramasam gelip almıyor çocukları 

34 Cevaplar

0 oy
(14,721 puan) tarafından
kimse kimsenin çoçuğuna bakmak zorunda değil sana güvenerek mi yapmiş işim var de net şekilde kes ayağını alınıyorsa alınsın bu çoçuğun sorumluluğu var
(1,179 puan) tarafından
Aynen öyle yani coxuk bunlar çevreden ziyade anne baba ilgisine ihtiyacı var kadın acaip rahat
-Reklam-
0 oy
(4,657 puan) tarafından
Bakıcı maaşım ne kadar diye sorsaydin kız . Bakma seni kullanıyor resmen kabul etme bundan sonra hatta direkt söylese.
(1,179 puan) tarafından
Bugün yok dedim bakalim diğer günler yine teklif edecek mi
0 oy
tarafından
Çok bile dayanmışsin o ne bee öyle herkes dogurduguna baksın hayret bir şey 
0 oy
(54,192 puan) tarafından
alismis baştan yüz vermissin
0 oy
(163,555 puan) tarafından
bacim samimiyet yok sadece meraba dedigin kadina ne diye numarani verdin 
0 oy
(24,462 puan) tarafından
Samimiyet olmayan hali buysa samimi olsanız çocukları senin nüfusuna geçirecek herhalde kadın seni bildiğin çocuk bakıcısı gibi kullanıyor gurbetciyim ben küçük oğlum var bebek arabasına çocuğu koyuyorum çarşı pazar alışverişimide arabanın altına yüklüyorum. Bu arada çalışıyorum eşimle ikimizde işe gideceğimiz günlerde bakıcımız var çocuğu ona bırakıyorum bütün günde kalsa iki saatte kalsa 150 TL para veriyorum :)
0 oy
tarafından
Asla kabul etmem ölüm kalım olmadıkça kimseye de çocuğumu hiçbir nedenle bırakmam sende hata bu kadar musamma gostermissin ne münasebet bana sormadan çıkip çıkıp getirecek bakicimiyim
0 oy
(4,726 puan) tarafından

Haklısın bence bende kimseye emanet etmem çocuğumu

Bir daha arar getirim derse bedava bakmıyorum artık saatlik fiyat ver daha aramaz :D

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Kesinlikle çocuğu komşuya bırakmam kendimde bakmam ne belli kadının kocası sapikmi yada evde kardeşi var sapikmi ya çocuğa bişi yapsa ki bunlar hep ülkemizde yaşanmış şeyler o yüzden çocuk kimseye emanet edilemez ayrıca da dediğin gibi biyerine bişi olsa ay beş dakika bakmadı çocuğum böyle oldu derler bakma kardeşim kocam kiziyo de ben öyle yapıyorum 
0 oy
(8,105 puan) tarafından
Ben asla kimsenin cocuguna bakamam kendi cocuklarimida asla kimseye bırakmam. 

Baska isim yok elalemin cocuklarıyla uğraşcam

Gidiyosa götürsün 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ben olsam hiç bi zaman kabul etmem.. 
0 oy
(925 puan) tarafından
Kız ne güzel düşünceye sahipsin olacakları da düşünüyorsun ama niye uygulamiyorsun? Bakamam de geç 
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Ay ne rahat insanlar var yaa valla çok çok zorda kalırsam anneme bırakıyorum içim rahat Bi şekilde ama yine dışarıda aklıma geliyo acaba uyudu mu acıktı mı ağlıyor mu diye bu insanlar nasıl komşuya güveniyor da iki çocugu birden bırakıyor arayana kadar gelip almıyor Bi de hayret birşey. Düşer mi üşütür mü evine bıraktığım insan çoxuga Bi zarar verir mi yanlış anlama genel anlamda söylüyorum yani rahatlıklarına şaşırıyorum Allah akıl fikir versin böylelerine

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 664 göst.
8 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 870 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 552 göst.
29 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 445 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazmiye 06 (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,037 soru

24,177,511 cevap

336,178 kullanıcı

...