0 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Sevdiğim bir komşum var sık gorusuruz.annem geldiği zamanda bir kere görüştüler yüz yüze ama o kadar yani ne telefonları var birbirinde ne başka birşey.Allah izin verirse bayramdan sonra anneme gideceğim bir ay filan da kalırım.gecen gün komşum sordu gidecekmisin diye söyledim.bende geleyim annene bir hafta kalır döneriz dedi.bir ay kalacağımı filan söyledim o zaman ben dönerim geriye dedi.ilk şaka zannettim.sonra bir kere daha tekrarladı hatta tarih sordu.bende en son anneme söyledim.boyle bir durum var ne dersin diye.annem çok kızdı ne münasebet olur mu Allah aşkına böyle kendini davet ettirmek zorla dedi.yerim musaid değil ayriyeten ne kadar tanıyor beni de güvenip geliyor dedi.ama ben kırılacak diye söylemedim konuştuk annemle vs diye belki peşini bırakır dedim.bu gün gene gidelim beraber diyor bana.kirmak istemiyorum ama annem kesinlikle kabul etmiyor.nasil kırmadan derim

29 Cevaplar

0 oy
(23,416 puan) tarafından
Böyle insanlara hayret ediyorum ya . O öyle dedikçe hiç ses çıkarma bence. 
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından
Yazmayayım yazmayayım diyorum yemin ediyorum kendimi tutamıyorum 20 yaşındayım Bana bile ters geliyor ya sen 2 dakikalık gördüğün bir insana nasıl evine gitmek istiyorsun komşu Hiç mi düşünmüyor bunun kocası falan evdedir namahrem diye bir şey var ya
0 oy
(15,994 puan) tarafından
Hiç Sevmiyorum böyle tipleri ya
0 oy
tarafından
Hayatım bırak kırılsın ya sen niye hassassın bu kadar hep senin postuna ne zaman denk gelsem insanları kırmamanın yollarını soruyorsun bırak kırmaya kırmaya seni paramparça edecekler vallahi bu kadar naif olma ne münasebet komşun ne diye senin peşin sıra geliyo ona münasebetsiz bir durum olduğunu açıkla sen kırmak istemiyorsun diye ha bire ısrar ediyo kadın sana da yazık 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bence de ne münasebet 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Ne alaka ya komşunun annende ne işi var birde 1 hafta kalacakmış bu zamanda akrabamizda kalamıyoruz rahatsız etmeyelim diye o kadar zaman elin yabancısı ne münasebet yani annen hakli bende istemem 
0 oy
(54,185 puan) tarafından
ben olsam bende istemezdim. komsudaki rahatlikta yuzsuzluge dönüşmüş 
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Annem cok cana yakin biri değil samimi olmadigi insani evinde yatılı istemez deseydin 
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Ailevi bazi sorunlar var bu defa onun icin gidecegim biraz bazi seylerin komusulmasi gerekiyor seni baska zaman misagir ederiz insallah fln dersiniz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,049 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 347 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 513 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 347 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,395 soru

24,168,564 cevap

335,736 kullanıcı

...