0 oy
1,001 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Yaklaşık bı haftadır sehır dışındayım anahtarımı ne olur olmaz dye gorumceme bıraktım neyse eşimin anne babası da köyden gelip evımzde duş almak istemişler biz apar topar cıktıgımız için evi toplayamadım ve banyoda iç çamaşirımı gormusler ve gorumcem bnı arayıp utanman yokmu ndn toplamamssın dedi bnde o an cok kırıldım ancak ev hali acele cıktık toplayamadık dedim ama Cok zoruma gtti bn o evde Yokken neden giriyorsunuz dyemedim  ya bı yerde ölseydın  millet snın camasırını mı gorcektı dedi bnde laf dyemedığım için sbhtan morelım bozuk 

29 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Basta kayınvalidene deseydin kusura bakma anne biraz dağınık kayınbaba görmeden bı toplayıp kirli sepetine at diye daha iyi olurdu gorumceke gelince cvbini versedyn keske 
(215 puan) tarafından
Haberım yoktu ki drek gtmişler
-Reklam-
0 oy
(882 puan) tarafından
Yanyana gelince evimin dağınıkşığının hesabını kimseye veremem deseydin öldüğündede çamaşırını konuşacak insan cenazene gelmesin zahmet olmazsa nekadar aptalsaptal şeyler ya 
(215 puan) tarafından
Yüz verdım cok
(882 puan) tarafından
Mesafeni koy anlasın
0 oy
tarafından
1 sene de olmasam hayatta evimin anahtarını vermem bir kere verip akıllandım o girmeye utanmamış da sana mı laf söylüyor bide istersem dolap kullanmam yatağa sürerim istersem yere sererim her zaman toplu olmuyor malesef keşke olsa gebeyim çocuğum yok ama bazen benim bile acele ile çıkıp dağınık olan yerler oluyor kendisi laf yaptıysa bu kadar toplasaydı madem bebeğim yok benim bile bazen düzensiz oluyor eve gelince hallediyorum bunu laf yapacak kişi zaten evime bir daha giremez 
0 oy
tarafından
Kendi evimin hesabını size verecek değilim, bir daha ben yokken evime girmeyin , olmemi de dört gözle bekliyormuşsun öğrenmiş oldum dersin iş kökünden hallolur. Anahtarını da verme bir daha.
0 oy
(703 puan) tarafından
Dedigi lafa şaşırmadım o cesareti sen vermişsin ne alaka gelip evınde dus alıyorlar kokmuşlar mı cok gerekliyse görumcende alsalardı ınsan da utanma edep olur gelını evınde gelın yokken gelıp dus almakta neymiş hadı geldıler dıyelım erkekle gelını yor ve ev sahıbı yoksa kadın olan gırer bakar toparlar musaıt hale getırır sonra erkek gırer adap edep bılmeyen ne cok ınsan var ya 
(215 puan) tarafından
Edepsiz ben oldum bde
0 oy
(53,969 puan) tarafından
öldükten sonra görmüş gormemis banane. boyle bir durumda gorumce veya kaynanan onden girip ortaliga bakip toplamaliydi. evim değil minister sutyenimi kapiya asarim donumu sandalyeye koyarim kime ne. senin evin olmasa nerde dus alacaklarmis  ben evdeyken bile gelip dus almalarindan rahatsiz olurum  oglunun evi kendinin degil şu ayrimi anlamiyo erkek tarafi
0 oy
(7,617 puan) tarafından
  Görüncene anahtar niye bırakılıyor medem gidiyor sun  kimseye bırakmam  belkide soylemedigin anahtarı kaynanaya versin diye bırakmış olabilir misiniz    
(215 puan) tarafından
Onların gelecegınden haberım yoktu acıl bşy olur dye bıraktım ama artık Brakmam
0 oy
(3,158 puan) tarafından
En azından arayıp da böyle bir durum var ev uygun mi diye sorsaydı. Kendi yaptığı daha büyük terbiyesizlik. 
0 oy
(23 puan) tarafından
Kaç cesaret evde sen girmesi demekki kendi evi pis ki evinde izin vermedi

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,205 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,002 göst.
0 oy
28 cevap 1,588 göst.
28 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu