0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (6,411 puan) tarafından
Kızım 32 aylık bizim aracimiz yok durak uzak ve kızım sabah 11 gbi uyanır bende verip calsip kızımı kirese vermek istiyorum braz gelişsin dye kires destegi veren fabrikalar üç vardiya uymuyor bizze normlade de beş bin falan bulursam calsicam.nasil yapyorsunuz çocuğunuz erken nasıl uyandiyrisuniz nasıl o esnada ise gdyrosunuz kreşler saat 7 buçuk gbi başlıyor fabrika servisi 7 gbi durakta oluyro nasıl yapcam hiç blmiyorum yaa :( beş bin bide bnada 4  yada 5 bin kaliyor eyer tek vardıya istersem

2 Cevaplar

0 oy
(6,411 puan) tarafından
Nasıl.ypyorsiniz
-Reklam-
0 oy
(4,527 puan) tarafından
Canım ben memurum 3 aylığına işe döndüm kendi isteğimle borcumu kapatmak için. Bayramda doğum iznine çıkıcam. Haftanın 2 ya da 3 günü gidiyorum annem bakıyor oğluma 7 aylık ama 2 yaşına gelince işe tekrar döneceğim. Kendi kurumumun kreşi var hemen yan binamda o yüzden sıkıntı yaşamam. Sabah benimle sevise binecek akşam kreşten onu alıp birlikte eve döneceğiz ablamda orda çalışıyor gözü üstünde olur. Sadece sabah uyandırmak sorun olur diye düşünüyorum. Şu an 1800 kreş fiyatı tam gün zaten yemek kahvaltı servis içinde zaten. Ama sizin zor olabilir eğer bakacak bir anneanne ya da babaanne varsa daha iyi olur sizin için 
(6,411 puan) tarafından
Senin çocuğun daha küçük galiba 9 aylık olunca doğum izni btyro dimi ya benim annem amelyli yaşlıdır ablam abim calsiyro kmsem yok varda calsiyro bakmazlar burdaki fabrikalar kires destegi veryro ama fabrika üç vardya yani gecede gdiecem eşim ise gdyor onun da üç vardiya bizim için baya zor olur dedim bide kiresteki kadın kendi imkanlarınla.gotrcen bir iki ay snra bizim servisle gider çnkü alismasi lazım mis iyice bnm baya sknti ya saat uymuyor vardiya uymuyor
(4,527 puan) tarafından
Yok canım ben doğumdan sonra kredi borcum vardı diye bir kaç aylığına işe döndüm maaş alabilmek için yani oğlum şu an yedi aylık 1 ay sonra falan doğum iznine tekrar çıkacağım evde olacağım oğlum 2 yaşına gelene kadar.
Aslında çok saçma eğer fabrikanın kreşi varsa kreşe giden çocukların ebeveynlerinin saatleri de aynı olması gerekir yoksa ne anlamı var ki kreşin. Bakıcı falan ayarlama şansınız yok mu
(197 puan) tarafından
1800 TL mi 5000 bin burda kreş fiyatı
(4,527 puan) tarafından
Kamu personeline memurlara özel canım bu fiyat dışarı da daha pahalı ama kendi kurumumuz olduğu için böyle
(197 puan) tarafından
Hım doğrudur o zaman
(6,411 puan) tarafından
Hatice eren gerçekten öyle çok saçma vala eşimde üç vardiya kadın dyordu millet kocasıyla vardiya degistyro nebilm belki adam mesai kaldı ee bende gececi işteyim kızı kim alacak tek olsa busefer saat uymuuor erken kalkmam lazim saat 7 buçukta da kires açılacak ayy nblm yaa
(4,527 puan) tarafından
Peki sabit yapmazlar mı saatini tek vardiya olarak ya da birini bulsan kızına bakması için
(6,411 puan) tarafından
Bnm annem ameliyatli ablam abim calsiyro bakicida hem pahalı hemde güvenmiyorum aslnda kızım braz gelişsin istyroum kireşte tam konuşamıyor işte ben syledim bir kişi için tek vardiya olmaz dedi tek vardiya çok iş var ama kires imkanı vermiyor kireste dört beş bin ücret alıyor bizzat gttim görüştüm
(4,527 puan) tarafından
Bilemedim canım zor gibi görünüyor keşke saatleri sabit olan bir iş bulabilsen rahat ederdin daha iyi olurdu
(6,411 puan) tarafından
Vala yaa üç vardiya uymuyor tek olsada bu yakinlard olmasi lazım kires saat 7 buçukta aclyor yaa işte ben ise geç kalirum yoksa bakaim vala bulursam bide kızımı erkenden nasiil kaldrcam erken den :( geç uyanıyor hep ağlar
(4,527 puan) tarafından
Ayy valla bende 2 yaşına gelince kendimle götüreceğim şimdiden düşünüyorum oğlumu nasıl kaldırıp uykusunu bölüp götüreceğim diye annem ben bakayım işe başlayınca hemen götürme diyor ama öyle de istemiyorum benden ayrılmasını çalışan anne olmak gerçekten çok zor
(6,411 puan) tarafından
Dimi ya insanın aklı kalıyor falan ama bir iki gün sabah kalksa artık kendisi kalkar alişir yani keşke bende memur olsyadim
(4,527 puan) tarafından
Öyle deme canım inşallah çok daha iyisi olur senin için
(6,411 puan) tarafından
Vala herşeyin hayrlsii bakalım nasip te varsa çalışırım zaten
(4,527 puan) tarafından
Aynen canım hayırlısı neyse o olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 431 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 294 göst.