0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
Bu son zamanlarda sürekli uyku felci geçiriyorum yani karabasan geliyor bana.iki bebeğim var yorgunluktan mi acaba yoksa imansizliktan mi namaz kilmiyordum ibadetlerin yok.yasiyan oldu mu dün gecede yaşadım evin içinde uçuyorum resmen çok kötü kendime gelemiyorum.lutfen bana yardım edin artık korkudan uyumak istemiyorum

9 Cevaplar

0 oy
(259 puan) tarafından
Post yukari......
-Reklam-
0 oy
tarafından
Namaza başla canım uyarı için karabasan gelir Allah’ın izniyle bir daha olmaz evde bol bol ayetel kürsi aç tualete banyoya girer çıkarken dua okumalıymışız ben yapamıyorum çünkü  çok sık tualete giden biriyim 
(259 puan) tarafından
Sürekli namazlarimi birakiyorum. Ne yapacam bilmiyorum
tarafından
Bırakmak iste daha günah o yüzden uğraşıyorlar senınle kendine gel Dİye uyarı yapyorlar bırakma gözünü seveyim gerekirse özelden konuşalım namaz vakitlerinde teşvik etmiş oliyim seni yeterki bırakma
(259 puan) tarafından
Tsekur ederim cnm insalla badlarim
0 oy
tarafından
Yattığın yere bak nimet olmasın yatarken sağ tarafının üstüne yat ve besmele ile yat ha bunuda unutma yatmadan önce fatiha nas felak ihlas 3 er kez oku etrafına üfle birsey olmaz
(259 puan) tarafından
Tm cnm çok sağol zaten karabasan geldiğinde sanki biri beni kucağına almış hızlıca gezdiriyor bn de ora başlıyorum dua etmeye duruyor çok kötü yaa
0 oy
(25 puan) tarafından
Gece uyurken elbisenize çengelli iğne takın felak nas okuyun geçer Allah’ın izniyle 
(259 puan) tarafından
Tm cnm yapacam
(2,686 puan) tarafından
İgne ne icin acaba merak ettim
(25 puan) tarafından
Kardeşimde de vardı karabasan yıllarca uğraştı yapmadığı şey okumadığı dua kalmadı geçsin diye en son biri bu tür varlıkların iğne gibi şeylerden kaçtığını söylemiş. O da taktı geçti felak nas ile beraber bir daha ha görmedi .
(25 puan) tarafından
Uygulamaya yeni girdiğim için sorunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın
(2,686 puan) tarafından
Tsk ederim cvp icin ilk defa duydum sifa olmus ne guzel
(25 puan) tarafından
Rica ederim inşallah post sahibininde işine yaramıştır
0 oy
tarafından
Uykusuzluk, yorgunluk varsa olBilir 
(259 puan) tarafından
Varda ama bnm içime hep namaz kilmiyordum diye geliyor çünkü sürekli başlar 10 gün sonra birakirim
tarafından
Anladımmm
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Banada bazen oluyor başucunda yüksek bir yere Kur'an koy bide Ayetel Kürsi oku besmele cek yat o zaman gelmez Allah'ın izniyle 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Cokmu dudunuyorsun yada kuruntu yapıyorsun kednine 
(259 puan) tarafından
Evet iki bebeğim varherkesin dediğini takıyorum çok kuruntu yapıyorum
(2,938 puan) tarafından
Ondan tatlım salı ver herşeyi kafandan at şükret boşver herkesi kafayı oynatirssinda kimsenin umrunda olmaz akşam uyumadan beş surelesini 3kere oku 3fatihe "3ihlas oku mesmele çek kuzum
0 oy
(54,204 puan) tarafından
yatak altina makas koy oku surekli felak nas okuyup yat 
(259 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
tarafından
Ben çok yaşıyordum. Sebebi ise yattığın yerde ki şeyler. Yani kırıntı yiyecek vs. Bunu nerede anladım okulda sıranın üstünde uyuyordum hocalar kızlar bana sesleniyorum duyuyordum hareket edemiyordum. Evimde temiz yerde uyuyunca olmuyordu. 
(259 puan) tarafından
Ay ewet bn de okulda oyleydimn

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,469 cevap

336,304 kullanıcı

...