0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım iştahsız diye veriyorum her sabah kahvaltı sonrası 2 gündr veriyorum etkisi var mı ocean kullanıyoz bu arada 14 aylığız 

3 Cevaplar

0 oy
(6,541 puan) tarafından
1 yasindan sonra vermeye basladim. Ocean kullaniyoruz bizde. Balik tuketmedigimiz icin doktorumuz onermisti. İstahina bi etki etmedi. Yemeyen cocuk yemiyo
tarafından
Benmde öyle ha valla üşeniyorum yedirmeye aciz ediyorum ama öyle tıhh gibi görünce içim gidiyor
(6,541 puan) tarafından
1 saat yemek faslimiz suruyo. Agzini acmaz,acsa bile tukurur,sala sola atar. Sinirlerim yiprandi artik.
tarafından
Yemin ediyorum bnde oğlum öyle değildi maşşlh lopur lopur bitirirdi bu kız hiç öyle değil kaşığı ağzına tıkdımmı başlıyor kıyamet offf
tarafından
Yan etki etmez demi karaciğer felan zarar vermez demi balık yağı
(6,541 puan) tarafından
Masllah masallah. Yemeyen yemiyo iste. Bazi bebekler ne guzel yiyo,uslu,uyuyo falan :) bu kizlar cok fena bence
(6,541 puan) tarafından
Bize gozle gorulur bi yan etki etmedi. Karacigeri bilmiyorum.
Bi de soguk sıkım karadut ozu var. İstah icinmis. Bize etki etmedi ama size eder belki.
-Reklam-
0 oy
(14,721 puan) tarafından
kizim da 1 yaşında iştahsizlık için mi veriliyor?
tarafından
Hem gelişim için hem iştah için bide eğer sık sık hastalandığı için
(14,721 puan) tarafından
anladım teşekkür ederim
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Benim oglumda 14 aylik 1 yasinda goturduk doktor yazdi gelisimi icin onemli dedi bizde icirdik 1 kutudaha sobra esim ayni marka bulmadi baska marka aldi 3. Defa almasi icin gonderdim eczaci demis 2 yasindan once verilmiyo doktor nasil yazmis hic bi faydasi olmaz falan bizim kan degerimizde dusuk cikmisti kan ilaci bitsin tekrar goturecez
tarafından
Canım bisey soracam kan ılaci içiyor dedin ya dişleri siyahlastimi benimde oglum 14 aylık kan ılaci veriyorum doktor dedi ama dişleri siyahlasmaya başladı yaa
(1,272 puan) tarafından
Yok cok sukur siyahlasmadi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 262 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,864 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,975 soru

24,176,664 cevap

336,136 kullanıcı

...