0 oy
427 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kizlar kaynanamın suourgesi bozulmuş bana sordu. Sen bakta bir tane alalım diye.

Bende annemin Vestel yıldız a900 var o çok güzel çekiyor dedim ama oda 4400 Muş.

Kaynanam en fazla 3500 civarı ariyor.

Onerdiginiz bir marka varmı ama gerçekten güzel olsun. Şimdi ben önerdim kötü çıkmasını istemiyorum.

9 Cevaplar

0 oy
(5,383 puan) tarafından
Kendi kaynanam olsa çalı süpürgesi yeter derdim :D ben Süpürgemden memnunum arnica mila. 4 yıldır kullanıyorum 1 kere filtre değiştirdim sadece. Toz torbası falan yok işim bitince hazneyi yıkayıp geri takıyorum 
tarafından
Kız kendisi verck parasını ☺️ o öyle modelden markadan anlamıyorda bana bak dedi.
Arnicanin bende cylocene modeli var cokk kötü ya. Gırgır ondan iyi ceker. O yüzden korkuyorum farklı modelini denemeye
(5,383 puan) tarafından
İşte ben o yüzden filtresini değiştirdim şimdi çok memnunum
tarafından
Bende değiştirdim evet eskiye nazaran daha iyi çekiyor ama annemin suourgesi kadar değil.
Annem mesela daha hiç filtre değiştirmedi 5-6 yildir
(5,383 puan) tarafından
Benim annemin de Philips 8 yıldır kullanıyor tık demedi makine :D ablamınki sulu olanlardan o çok memnun ama markasını hatırlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Philips Power Pro City.. ben çeyizime almıştım 5 sene bir ay sonra bitecek aktif kullanıyorum.  Anneme aldım, çeyizimi yerleştirmeye gelen yengem ve kuzenim aldı kardeşimin eşi aldı derken kime dersem alıyor ve pişman olmuyor. Kesinlikle parasının üzerinde bir kalitesi var. Ben 2o17 de divarese çanta hediyesi ile vatandan 545 TL gibi bir şeye almıştım. :) Hey gidi günler hey şimdi de 25oo-3000 bandında modeli için bakınca gördüm :) bir araştırın bakalım.
(1,276 puan) tarafından
(1,140 puan) tarafından
Power pro da bir süre sonra çekmeme sorunu olabiliyor çevremde kullananlarda duyduğum maratonda henüz duymadım ama tabi güzel bakmayla da alakalıdır işte aynı şeyden biri memnun olup biri olmayabiliyor
(1,276 puan) tarafından
Orası öyle ben süpürgemden 5 yıldır memnunum. Filtresi yıkanabiliyor yıkasınlar ya da değistirsinler, maraton en son çıkanından aldık bakalım Onu da göreceğiz, çevremde benim süpürgemden alıpta memnun olmayanı hiç görmedim. O yüzden 1oo de 1oo memnuniyeti de garanti ediyorum :D
Ben sevdiğim şeyde asla parasına bakmam.  Uygun fiyata da kaliteyi buldumsa herkes faydalansın derim :D işlev aynı. Robot falan olsa ona o zaman düşünürüm.
tarafından
Çok teşekkür ederim. Fiyatıda uygunmuş yorumlarda guzel
(1,276 puan) tarafından
Rica ederim, hadi bakalım kayınvalidene hayırlı uğurlu olsun şimdiden hangisini alırsa..
0 oy
tarafından

image

Kaynanama Karaca vantuz s6 aldık çok memnun bi bak istersen

tarafından
Bendede 1 üst modeli var bunun aynısı 4 senedir tık demedi çok güzel çekimi var ama alacaksan Karaca sayfasından al direk
tarafından
Teşekkür ederim cnm ama Karaca'nın elektrikli ev aletlerini begenmiyorum
0 oy
tarafından
Arçelik tozsuz torbasız. Ben de onu kullanıyorum. Kaynanama da geçen sene hediye almıştım 
tarafından
İyi cekiyirmu modeli ne
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Cadi süpürgesi diyecektim ki diyemedim.

Bende vestel yıldız demeye gelmistim ki butce azmis. Supurge surekli alinan bisy degil aslında biliyorsun sizlerde destek olsaniz.
tarafından
Yok kız ne destek olcam☺️ parası olmadığı için değil. Paraya kiyamadigi için o fiyatlarda arıyor. İki kişiler evleri var hicbirseye para harcamiyorlar. Asıl onlar bize destek olsun☺️
(3,304 puan) tarafından
Ama yok o zman cimri insan sevmiyorum ben. Aynen size olsunlar ihtyaclari yoksa
tarafından
Kız çok cimri bildiğin gibi değil. Evlendik evleneli daha bana hiç birşey almadi bir çorap bile. Olmasa derimki paraları yok. Halbuki var.
Kizimada öyle bişi almazlar. 2 yaşinda kızım 2 kez doğumgünü yaptım. O yüzden mecbur para verdi.
Bende ondan bişi görmeyince ona veresim gelmiyor. Halbuki hediyelesmeyi çok severim
(3,304 puan) tarafından
Valla benim kaynanayilden bahsediyorsun sandım. Surekli  kuserler bayram oncesi falan sirf harclik falan vermemek için. Hepten küstüm konusmuyorum kafam rahat
tarafından
Ahah☺️bizimkinde küsme huyu yok allahtan
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Ben fakir kullaniyorum çok memnunum 5.5 yıl oldu alalı çekim gücü felan iyi kesinlikle tavsiye ederim torbasız kablolu
tarafından
Hangi model acaba. Kayinvalidemede fakir onermis esme magazasindakiler
(7,322 puan) tarafından
Range yazıyo canım internette valla ben kendim hiç hatırlamıyorum
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Tabikide Fantom çok güzel 5,yıldır kulaniyorum hiç bir siintisi yok herşeyi çekiyor güçlü çekiyor sesli sadece hemde en uygun yani 
tarafından
Teşekkür edeirm cnm
(2,938 puan) tarafından
Sagul canim
(42 puan) tarafından
Bence de hem uygun hemde kaliteli
(2,938 puan) tarafından
Yani ömürlük ben daha 15yasindaykrn ailem aldı ben 25yasins girecem halen kulsnir vala
0 oy
(54,224 puan) tarafından
halam yeni aldi memnun sorayim modelini
tarafından
Kaynanan Çorum'un neresinden . Sordum yazmadın☺️
(54,224 puan) tarafından
he dur esime sorup geleyim ☺️
(54,224 puan) tarafından
sungurlu bogazkopruymus☺️
tarafından
Himm malesef ordan kimseyi tanımıyorum ☺️♥️
(54,224 puan) tarafından
akraba cikmadik☺️
tarafından
Hahah aynen
 Kaynanana söyle mecitozulu arkadaşım var de☺️
(54,224 puan) tarafından
sonra iki saat açıkla nerden tanistigimi ☺️
tarafından
Ahahah☺️ annelerin oldugu bir sayfa var de♥️
(54,224 puan) tarafından
☺️ merak edip gelirmis oda
tarafından
Teknolojiyle arası iyi mi
(54,224 puan) tarafından
iyi face ve instagram açtım takılıyor ☺️
tarafından
Vayy. Benim kaynananın tuşlu teli var hiç anlmaz.
Annemde çok takılır intte ☺️
(54,224 puan) tarafından
annemede açtım face internet zaten mesaj falan biliyodu eski telefondanda yaziyodu ☺️
0 oy
tarafından
Fantom dc3000 aldım ben annemle eltime muhteşem trendyolda 1400 tl civarı ayrıca 100 tl fazka verip garantiyi 5 yıla tamamlayabiliyorsun

Ve kesinlikle toz torbasız alma çok çabuk bozuluyorlar
tarafından
Evt benimki hazneli memnun degilim
tarafından
annemin öyleydi çöp oldu valla dünya kadar para vermişti bir de

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 166 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
30 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prensannesi.. (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 367 göst.
13 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,835 soru

24,189,095 cevap

336,800 kullanıcı

...