0 oy
142 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (25 puan) tarafından
Gaziantep Beykent tarafında oturuyorum bu yakınlarımda iyi bir kuaför goremedim ağda için onerebileceginiz temiz bir kuaför var mı hamile olduğum için her yere girmeye de korkuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah aşkına oranızı buranizi almak için de sorulmaz ki çok titizsen al ağdanı fazla parayı bas eve kuaför çağır alsın nereni alıyorsa ya yaptıracağınız agdaya kadar sormak nedir ya
(7,448 puan) tarafından
Ne var bunda ya neler soruluyor burda işiniz gücünüz kalp kırmak insan terslemek bilmiyorsan cevap yazma zorla mı yazdırıyorlar artı karşında bir anne adayı hamile bi kadın var dikkat et konuşmalarına !!!
tarafından
Bende gebeyim çok güvenmiyorum kuaföre basıyorum parayı gelip işini halledip gidiyor orda tanıdığa sorsan daha fazla kuaför önerisi alırsın burda Gaziantepli olacak denk gelecek 5 kişi çıkar çıkmaz olanlar kaçıradabilir buraya yazmanın bir mantığı yok
(7,448 puan) tarafından
Yazmak istemiş yazmış şansını denemek istemiş burası kalabalık bir platform , o işler her yerde geçerli olmuyor basıyosun parayı gelmiyorlar her kuaför yapmıyor ve madem sende hamilesin ona göre hassas bir yorum yazsaydın Kalp kırmak yerine
tarafından
Kalbi kırılcak bir konu yok ki ağda için de buraya yazmak çok saçma bazen post açmak için açıyorlar çok denk gelince bu arkadaştan yana kullandım cevap hakkımı da ama yani mantıken de bir anlamı yok ağda için buralara kadar yazmanın internette yorumlu artık heryer oradan yorum okuyup da değerlendirebilir
(7,448 puan) tarafından
Buralarda açılan postları görmedin sanırım belli ki.. emin ol bu saçma değil..
tarafından
Görüyorum ama ne bileyim tamam ağda önemli ama neyse tamam bişey demiyorum bakalım kaç tane Gaziantepli arkadaş çıkacak :))
(7,448 puan) tarafından
Çıkar ya da çıkmaz bu post sahibinin şansı bırakıp görelim :)
(25 puan) tarafından
:) ne kadar boş boşuna yazmışsın burda bayan bayan neler konuşuluyor neler Antep'te bildiğim bir yer yok buraya iş nedeniyle geldim kendim yapabilsem yaparım seni ne alakadar eder ki:)
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(7,448 puan) tarafından
Valla bende aynısını söyledim kendisine
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bilmiyorum canım evet ama her yere girme mikrop kaparsın 
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❣️
(7,448 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 416 göst.
21 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Cigdem_fetihim (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Melek.dgc (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.

Kategoriler

1,473,636 soru

24,127,643 cevap

333,847 kullanıcı

...