0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
Kızlar kızımın dilinin altında var. Doğuştan değil sonradan oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra çıktı sanırsam. O zaman büyürse getirin geçer dediler Bi değişim olmadı. Bugün kızım grio diye doktora gittim onkolojiye git sıkıntı olur dedi. Yaşayan var mı nasıl atlattınız 

4 Cevaplar

0 oy
(179 puan) tarafından
Benim oglunda var canim dogdugundan beri takipteyiz.hematoloji ve onkolojiye gidiyoruz
(179 puan) tarafından
Resim atabilirmiyim bilmiyorum biz her hafta resim cekiyoruz ayda bir doktor goturuyoruz o sekilde takip ediyo
(2,366 puan) tarafından
Canim benin kziimda da var onkoloji ye neden yonlendirdiler bana kimse öyle bisey  demedi hiç
(179 puan) tarafından
Hematolpji ve onkoloji ayni dal canim.bende ilk basta cok korkmustum allah korusun kanser filanmi diye dusunmustum.hematoloji kan ile alakali dedi doktorumuz vucudunun daha fazla cikarka tehlikeli dedi.birde o leke kanarsa tehlikeli birazcik dedi.insallah anlatabilmisimdir
(2,366 puan) tarafından
Evet canın anladım bana sadece çocuk cerrahisi takip etsin dendi şuan 18 aylık oldu benim kızım da 2 aylıkken çıktı yani neyapcam  bnde bilmiyorum seninki şuan kaç aylik
(179 puan) tarafından
11 aylik canim cocuk cerrahisine niye gonderdiki onu anlamadim kanla alakali diye biliyorum ben.hangi dojtor gorduyse benim oglumdakini hematolojiye goturuyomusun dedi hic biri cocuk cerrahisi demedi
(2,366 puan) tarafından
Yaa bende anlamadım hematoloji ye götürdünüz de kan aldılar mi
(179 puan) tarafından
Yok canim ilk dogdugunda cocuk doktoru yonlerdi bizi hemen ravdovu alip gittik baska yerinde olmadigi icin sadece resim takibi yapiyoruz gittimizde bide kendi bakiyo buyume yok baska herhangi bir yerinde cikmadigi icin bi tedavi uygulamiyo
(2,366 puan) tarafından
Anladım canjm çok saol geçmiş olsun
(179 puan) tarafından
Rica ederim canim Sizede gecmis olsun
(2,366 puan) tarafından
Tesekur ederim canım
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Geçmiş olsun  nasıl bir şey bu  
(983 puan) tarafından
Dilinin altı kıpkırmızı canım sadece
(7,617 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah
(983 puan) tarafından
Amin canım sağ ol
0 oy
tarafından

Benim bebeğiminde kafasında var

image

(983 puan) tarafından
Doktora gittiniz mi hiç. Ne kadar oldu çıkalı
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Canim benin kızım da 2 aylıkken tam göbeğinin  içinde cikti doktora goturdum  3 ayda 1 çocuk cerrahisi getir dedi sürekli götürdük 1 yasinda  iğnesi var dediler yaparız kurutur dedi doktor. 

1 yas olmadan taşındık istanbuldan, 1 yasinda da Diyarbakır da goturdum doktor dedi 3 4 yaş a kadar önermiyorz  iğne,  bekleyin dedi.

Şuan 18 aylik bnde ne yapacağımı bilmiyorum hiç geçmedi büyümedi çok şükür ama öyle duruyor bnde kötü oluyorum  tabi inşallah ciddi bisey  değildir 
(983 puan) tarafından
Bana da geçer dediler büyürse getir dediler. Öyle kaldı. Dişi de çıktı. Doktor görünce ısırır kanatır dedi. Buradakiler de şaşırdı nasıl dil altında oluyor diye
(2,366 puan) tarafından
Ayy zor ya Allah yardım etsin inşallah geçer hepimizin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 610 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İstanbullu (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 498 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,430 soru

24,058,279 cevap

330,021 kullanıcı

...