0 oy
1,314 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (518 puan) tarafından
Kizlar oğlum 4 gün sonra 8 aylik olcak malesef hala pütürlü yiyemiyor. Örneğin yayla çorbası veriyorum pirinclerini ağzında tutuyor sonra kusuyor. Makarna vitma die bi siteden corbaliklar aldim yesil mercimekli corba yaptım cokta güzel oldu Blenderda ezdim azcik hatta yine kustu tam muhallebi gibi istiyor nezaman yicek pütürlü seyleri ya sinir krizi geçirdim resmen ya bugün 3 corba yaptım hepsi çöp sonra bebe bisküvisi verdi mecbur ac kalmasin die ya :(

9 Cevaplar

0 oy
(3,022 puan) tarafından
Blendiri hic hayatimiza sokmamamiz lazim heo catalla ezmemiz lazim yavas yavas alistirmalisin puturluye
(518 puan) tarafından
Yemiyor canim asla yemiyor ee napim aç kaliyor bende biliyorum sokmamam lazimda yemiyor kusuyor
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
İşte bu yüzden ek gıdada arada Pütürlu verilmeli benim oğlum tavuk etli çorba veririm eti on dişine getirir paralar yer 
(518 puan) tarafından
Ay bende vermistim tavuk çorbası hepsini çıkarttı valla. Kac tane disi var ikimi
(16,792 puan) tarafından
Altta iki tane tek
(518 puan) tarafından
Benimde öyle ama yemiyir ya cok cok kahroluyorum
(16,792 puan) tarafından
Daha küçük sen çatalla ez ver alışsın artık
(518 puan) tarafından
Alışır insallah ya
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 7 aylık hafif pütür gitsin öğürmekten bi hal oluyor o yüzden bende rondododn geçiriyorum enşmde sonunda pütürlü yecek:)))
tarafından
Hipp organik bebek bisküvisni kullanıyorum doktor tavsiye etti yoğurduda kendim yapıyorum
(518 puan) tarafından
Bizimki ev yoğurdunida yemedi bende 3 kere yaptım 3ndede yemedi market yoğurdu veriyorum bende.
tarafından
Ben bimden altın süt alıyorum 4 günde bir yapıyorum 3 bardak yapıyorum bide öyle dene
(518 puan) tarafından
3 bardak nasıl yapiosun canım
tarafından
Süt zaten bir litre 5 bardak yani ben 3 bardağını yapıyorum beş bardak yapsam bir hafta yapar oda ekşir falan ben taze taze olsun diye 3 bardak 4 günde bir mayalıyorum
0 oy
(650 puan) tarafından
Az az ara ara ver. Eline havuç vs. Veriyor musun? Kendinin yemesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Kolay gelsin
(518 puan) tarafından
Yaa verniyorum canim ısırır kocaman parça boğazında kalir diye
tarafından
Sen boyle sakinirsan alisamaz tabi canim ilk zamanlar başında otur yerken ver kndi alissin boncuk makarnalardan hasla onune koy eliyle agzina goturmeyo ogrensin o zamab sevecek yiyecektir
(518 puan) tarafından
Zaten başıma ne geldiyse cok sakinmalarimdan geldi. Millet ne güzel  salıyor valla imreniyorum ama ben yapamıyorum ya nebilim acemilik galiba
tarafından
Benimde ilk bebeğim kendim bakiyorum hiç sakinmadim masallah 13 aylik oldu ne bulsa yer
(518 puan) tarafından
Canim neler verebilirim eline kendi yemesi icin banada biraz tecrübelerinden bahsedersen cok mutlu olurum gerçekten
tarafından
Canım ben  4 aylikke sofradan çay kasigoyla herşeyden tattirdim 6 aylıkken tamamen ek gıdaya geçtik geceleri  ve oglen mama veriyordum sadece
Kahvaltıda peynir  haslanmis yumurta bi tatlı kaşığı reçel bebe biskuvisi mamasıyla yada sütle eziyordum catalla blendir degil ne sivi ne puturlu oluyo oyle oyle alistirabilirsin
Onüne ser sofra bezini elmayı ortadan kes eline ver dişlerine surtsun kemirsin dursun iki dişiyle havucu salataligi  armutu muzu boncuk makarnayı önüne koy kendi dolsun sacsin agzina götürsün tadına varsın üstüne dusme ac kalınca yer aman yediriyim diye günde uc çorba yapma bütün gün yemesin birak aksam yedir illa ki acikacak yiyecek onun istediğini yaparsan senin istediğin asla olmaz..
tarafından
Sebze corbasini flan catalla ez mesela sebze hasla az catalla yogurt seviyorsa dök üzerine benim oğlum bayiliyordu
(518 puan) tarafından
Canim benim cok saol hepsini yapicam boncuk makarna cok mantıklı geldi. Ben sabahlari bebe bisküvisi labne peynir yumurta sarısı tereyag köyden geldi pekmez oda köyden ceyrek muz suyla eziyorum ama çatalla onu yiyor bitiriyor sonra daha yemek falan yemiyor cocuk
(518 puan) tarafından
Tamam canim onuda denicem
0 oy
(368 puan) tarafından
Ben o hataya bi kerw oğlumda düştüm canım ezip püreye blendera alıştımdım 4 yaşına kadar yediremedim şimdi büyük konuşmim bu oğlumda masada yüyebileceği ne varsa vericem 
(518 puan) tarafından
Valla canimm aslinda cokta Blenderi hayatima sokmadim kullanmıyorum fazlabyinede yemedi yemiyor
(368 puan) tarafından
Yemeyen cocuk büyütmek cok zor geeçektwn seni cok cok iyi anlıyorum yaşadıklarım geliyo aklıma hiç bişe yemeden uyurdu gece uyanıp mama yapardım uykusunda yer diye yok asla yemezdi
(518 puan) tarafından
Cok zor ya kuzenlerimin cocuklari nasil yiyor ya doymak bilmiyolar masallah. Kendimi sucluyorum bendemi sorun acaba diyorum. Simdi nasil yiyormu cocugun
(368 puan) tarafından
Şimdi 6 yaşında canım biz ne yersek yiyo artık kusması falan 5 yaşında bitti cok şükür sabret büyüyünce geçiyo gerçekten iştah acıcı vitaminler falanda içirebilirsin nutrigen diye bi vitamin var gerçekten cok işe yarıyo
0 oy
(12,763 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Başta alışınca öyle gidiyo malesef ama alışması lazım çünkü 10 ay sinda  vs iri li şekilde  vericn

image

(518 puan) tarafından
Canim fotoyu reklam sanmistim hic dikkat etmedimm. Yani kussada devam edeyimmi verimmi yani
(12,763 puan) tarafından
Çok aşırı zorlama iştahı gider yemez elinle ver sofra bir oturun yemek ye karşısında ona da uzat ekmek vs ver eline
(518 puan) tarafından
Ay ekmek verincede kocaman kopariyo boğazında kaliyor. Zaten birlikte oturuyoruz o ama sandalyesine oturuyor biz yemek masasina
(12,763 puan) tarafından
Sert kısmını ver salatalık ver kopart sin takip et bu meyve suzgecleri var içine meyve koy ve haşlanmış havuç ver
(518 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim denicem hepsinide
0 oy
(78 puan) tarafından
Çok kafaya takma kızım 2 yaşına kadar yemedi hep blendra vurdum plavi dahi şimdi 6 yaşında maşallah yiyor artık 
(78 puan) tarafından
Benim kızımda kusuyordu hep ne versem kusardı
0 oy
(193 puan) tarafından
Baştan öyle alistirmisin belliki canm zamanla puturluyede alusr az az wer alissin
(518 puan) tarafından
Vermeye devam edeyimmi yani kussanbile
(193 puan) tarafından
Azcik wer cnm çok zorlama bide eline birşeyler wer kendi yemeyi öğrensin o yerken karşısında sizde yerseniz cignemeyi ögrenir
0 oy
(67 puan) tarafından
Canım en güzeli ver eline meyveyi şoke saca kendi yesin o zmaan alışır. Benimkide 8 aylik ben 6 ayından itibaren salatalık ne varsa verdim şimdi yiyo kendi yaramadığını cikariyo
(518 puan) tarafından
Canim corbayi nasil verim önüne. Salatalik boğazında kalmazmi ama
(67 puan) tarafından
Kalmaz diyemem ama bole korkarak bu şekilde devam eder .O çocuğu öle yemeye sen alıştırmışsın. Korkmucan öncelikle yanında durcan vercen. Büyük mu kopardı cikarcan yutamadi parmağını sokup alcan.ama sen yanındayken ver hep.ben iki ay bole yaptım şimdi hepsini kendi yapiyo iki dişiyle koca elmayı yiyo döke saca tabi
(518 puan) tarafından
Kiz döksün saçsın ben toplarim temizlerim yeterki yesin. Bak onume 5 trilyon koysalar oğlun bu sekilde yemeye devam edecek bu para senin olcak yada oglun herseyi yicek ne verirsen ver yicek ama para yok deseler vallahi parayi gözüm kapali reddederim okadar moralim bozuk ya yesin istiyorum cok üzülüyorum bugun resmen hüngür hüngür ağladım esim sakinlestirdi ya
(67 puan) tarafından
Ağlama kuzum .dediğimi yap bak.elmayi soy yarısını bütün halde ver eline havuç salatalık.kendi öğrenecek inan ama sadce zaman belki bir iki hafta belki bir ay.ogrenir  benim arkadaşta veremiyo du korkup.dişleri var büyük kopariyo diye.beninki dışı yokken öğrendi şimdi dişleri var büyük koparsa cikartiyo. Üzme kendini öle bole herkesin çocuğu büyüyo yesede yemesede

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
0 oy
5 cevap 170 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 645 göst.
2 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Amraaa (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,322 soru

24,181,733 cevap

336,350 kullanıcı

...