0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar yaaa ciddi ortamda hep gülesim geliyor ne yapmalıyım bu huyumu hiç sevmiyorum.

5 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Benide düğün çekiminde kriz tutmuştu fotoğrafçı sinir olmuştu bana :D böyle durun soyle durun diyoya 
-Reklam-
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Ay istemsizce bende güldüm ne bilim bana hiç olmadi genelde ciddi biriyim ama eşimin amcası var senin gibi ciddi ortamda hep güler kızının nisaninda yüzük takılırken gülmüştü kızın annesi ağlarken
(134 puan) tarafından
Ne yapıcam ben ya hep tutmak istiyorum kendimi ama bir anda patlıyorum keşke bende ciddi olsaaam
0 oy
(805 puan) tarafından
Kocamla kavga ederken kocam karşımda sinir krizi geçirirken ben sürekli kahkaha atıyorum benim de kendimi sakinleştirme şeklim bu smamsmxbnznznz
(276 puan) tarafından
Ay bende yaaa o da kızar hep onu ciddiye almadigimi düşünür
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Annem beynindeki tümörü aldırmaya ameliyata girerken ameliyathane kapısında gülme krizine girmiştim. Pisikolojik destek bile aldım bu konuda olur olmaz yerlerde katılıyorum gülmekten kasada sıra beklerken hele bir gülme tutuyordu elimdekileri bırakıp çıkıyordum düşün meğer bu bedende biriken negatif duyguları ve olumsuz sıkıntıları vücuttan atmaya çalışırken verdiği bir tepkimeymiş ağır sinirli insanlarda olurmuş psikiyatri öyle dedi bide öyle bir anlatışı vardı ki aklıma geldikçe hala gülüyorum 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Aynı ben  yani cenaze evi hariç . Ciddi konuşmalarda tuvalete gidip gülerim . Ya çok kasılmaları sevmiyorum . Öğütler hayat hikeyeleri . Herkes kendi derdiyle yanar . Ama kaşıntı kaşıntı anlatmalardan asla hoşlanmam 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 817 göst.
0 oy
8 cevap 418 göst.
+1 oy
51 cevap 1,993 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 28.08.ecrinim (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 456 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,948 cevap

330,419 kullanıcı

...