0 oy
1,478 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Merhaba kızlar bugün çok üzüldüm bugün komşum bana evin çok pis dedi niye temizlemiyorsun dedi. İlk gebeliğim düşük oldu düşükten 1 sene sonra tekrar hamile kaldım ve bu ikinci gebeliğimde de düşük tehlikesi geçirdim çok şükür şimdi 30 haftalara gelebildik. Bebeğim için öyle dip köşe temizlik yapmıyorum bebeğim için tabi hele sağ salim doğsun da başka bişey istemem. Komşum sürekli laf arasında perdelerini yıkadın mi, camlarını sildinmi  ay o halin çok kirlenmiş at çöpe gitsin falan deyip durdu. Bebek doğarsa bu evde mikrop kapar değince verdim ağzının payını da içim rahat etmedi tabi kestim görüşmeyi birdaha da asla görüşmiycem ama ne insanlar var ya:((

34 Cevaplar

0 oy
(829 puan) tarafından
Gelip bı el atacağına neler diyor . Valla benim komşu öyle değil Allah razı olsun. bizde tandır ekmeği yapılır esimde çok sever ben yapamiyorum annem sağolsun gönderiyor geçen oruç değilim özel gunumdeyim. Yarın ekmek yapacağım sana da yapayım dedi . Bende hastayım eşim yatalak kızım küçük hamileyim evim daginiktir da demez asla 
-Reklam-
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Valla ben olsam benim yaptığım kariligi beğenmiyon da kendi kariligina hiç bakmiyon bı temizlede kariligini görelim derdim 
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Arkadaşım var aynı zamanda oğlumun süt annesi olur beş tane evladını verdi toprağa serklaj oldu her gün iğne olmak zorunda doktor yürümeyi ağır kaldırmayı yasakladı sözüm o ki biz toplam 5 arkadaşız grup ve çok samimi olarak yeri gelir bn yaparım 2 yaşında oğlum ve 7 yaşında kızımla yeri gelir hangi arkadaşımız müsait olursa o yapar yeri gelir hepimiz aramızda konuşup müsait bir gün ayarlayıp birlikte gidip yaparız çok ayıp yaptığı bir müminin kusurunu örtki rabbimde senin ayıplarını kusurlarını örtsün yani söyleyeceğine yap ne kadar büyük bir sevaba girmiş olursun Allah görüyor biliyor böyle boş boğazlı insanların söylediklerine takılıp hamileliğini strese sokmaa boş ver pissem kendime tasası sana mı düştü nedir yani bana gelen kim olursa evimin temizliğine değil bna değer verdiği için gelmeli 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Senin evini eleştirme hakkına sahip değil ama evin pis ise yardımcı cağır sana yazık.hasta olursunuz
0 oy
(6,011 puan) tarafından
Bende hamileyim. Benim komsularim aksine sen elleme biz yapariz diyo. Asla da birbirimizin evine bakmayiz. Ev bu sonucta. O senin pek komsun dostun degilmis malesef. Iyi yapmissin hic uzulme.
0 oy
tarafından
Komşu mu kaynana mi belli değil 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Beğenmiyorsan gelme derdim ve daha asla görüsmezdm yüzüne söyleyen arkadan kim bilir neler söylemiştir 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
    Allah iman kirliliği vermesin. Gerisi Bir kova suya  bir fircaya  ikide ele bakar ya komşun yazık. Yürek kirliliği malesef temizlenmiyor 
0 oy
(21 puan) tarafından
Demekki kendisi pis ki geldiğinde muhabbet için değil denetlemek için gelmiş senin zor zamanın da o yok o yüzden böyle kişilere kafanı takma 
0 oy
tarafından
Canım sen yapamıyosan bir kereye mahsus temizlikçi tut kadın gerçekten pis gördü demek ki yoksa kim kime cesaret edebilir evin pis demeye sende salmışsın sanırım yani öyle anladım ben
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Sende deseydin  çok istiyorsan  gel temizle cnm
0 oy
tarafından
Niye cevap vermedin burası benim evim ve bebeğim evden çok daha önemli diye 

Terbiyesiz patavatsız
(134 puan) tarafından
Cevap verdim tabiki cnm vermezmiyim
0 oy
tarafından
Durumunuz varsa bir yardımcı alın temizlik için gündelikçi yani. Bir kere dip bucak yapsın baya götürür sizi. Ben öyle yapmıştım. Kadın bitirdi gitti kanamam oldu onda bile yataktan kalktım diye. Allah yardımcınız olsun sizin de.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Gelme o zaman yalvarıyor muyuz hem sanane be deseydin ya bacım.gerci layigi saçından tutup atmak ya kapıya boylelerini

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 301 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ozgis--9 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 602 göst.
0 oy
0 cevap 270 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 20002003 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 665 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu