0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (5,123 puan) tarafından
30+5 olacağız... Korkuyorum ya biraz, nasıl geçti sizin nasıl olacak ya Rabbim 

8 Cevaplar

0 oy
(2,365 puan) tarafından
İlk ikisi arasında kaç ay vardi canjm bende 2. Si olacam 
(2,365 puan) tarafından
Anladım canim sağlıkla kucağına al inşallah
(5,123 puan) tarafından
Amin inşallah hepimiz, 2.sinde 10.gun oldukça iyidim
Ama o ağrılar benş piskolojik olarak çok yıpratıyor
(2,365 puan) tarafından
Orası öyle canım benim aralarında 22 ay olacak inşallah sezeryan yerinde sknti yasamam
(5,123 puan) tarafından
İnşallah, ben şahsen şuan yaşıyorum çok ağrım oluyor. Bebeklerim de hep iri oluyor genetik olarak, çok daha zor taşıması
Sen kaç haftalıkdın
(2,365 puan) tarafından
Şuan 26 haftalık benjm canım
-Reklam-
0 oy
(14,531 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım sağlıcakla kucağınıza alin inşallah 

Post çıksın 
(5,123 puan) tarafından
Aminn çok sağol
0 oy
tarafından
Ben oldum ikisi arası 15 aydı. Çabucak toparlandm çünkü izin vermedi çocuklar sağolsun:))
(5,123 puan) tarafından
Ayyy çok azmış arası, annem gelebilrise çok iyi olacak. Çocuklsrım kreşe gidiyor Allah'tan
tarafından
İlk ikide iki buçuk yaş. Baya zorlandım ama Allah'tan annem vardı. Ben kreşe vermiyorum yaşı küçük ikisinin ama ilki Eylül'de baslayacak inşallah
(5,123 puan) tarafından
İnşallah ya hayırlısı
0 oy
(7,448 puan) tarafından
İkisi arasında bir buçuk yaş var sıkıntı yaşamadım üçüncüyü allah isteyene versin :)
(5,123 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(861 puan) tarafından
Birincide 6 ikincide 4 yas var ucuncu sezeryanim.gayet iyi gecti bas agrisi disinda anestezi etkisini 1 hafta atamadim uc yil oldu agrim filn yok cok sukur hemen ilk gun ayaklandim bol bol yuru sana tavsiyem
(5,123 puan) tarafından
Maşallah inşallah benim de sorunsuz geçer
Çok teşekkürler
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Başka tecrübesi olan var mı ❤
0 oy
tarafından
Ben 3. Kez oldum sormak istediğin bişey varsa sor cevaplarim 
(5,123 puan) tarafından
Kaç yıl arayla oldu, sorun komplikasyonlar oldu mu. Biraz korkuyorum açıkacsı. İlki ile 2. 3 yıl 2 ay. Bu sefer 2 yıl 4 ay olacak sence çok mu yakın oldu2. Si
31 haftalık olduk
tarafından
Cnm benimki 2 ile 3 arasında 18 ay vardı açıkçası ne söylesem yalan olur her gebelik bur olmadığı gibi her doğumda bir degil ben üçüncü de cok zorlandım ağrılarım hiç dinmiyor du ama kendini kötü hissetmenizi istemem dediğim gibi sizin ki cok rahat geçebilir
Doktora da çok bağlı işinin ehli olan biri yapsa eminim çok güzel geçer
(5,123 puan) tarafından
İnşallah zolugu çok ya kolay değil
0 oy
tarafından
Benim 3.sü biraz zordu ama çok da beter değil. Doktorun iyiyse korkma bişi olmaz inşallah 
(5,123 puan) tarafından
İnşallah iyidir daha doktorum kim olacak bilmiyorum korkularım varya, komplikasyonlar ve
tarafından
Diğer yorumda gördüm 31 haftalıksın ve hala doktorun belli değil mi? Geç kalmışsın canım ama sen. Onu ayarla bi an önce
(5,123 puan) tarafından
Ben Almanya'dayım, Türkiye'de nasıl oluyor bilmiyorum ama burda 35.haftada gün veriyorlar. 2.doğumuma kadın doğum şefi girmişti bu sefer de öyle olur herhalde aynı hastane.
tarafından
Hiii ondaaannn. Tamam o zaman ordaki hastane ve doktorlar burdan iyiymiş diyorlar doğru mu :)  korkma hiç ben Türkiye koşulları için yorum yapmıştım. Bildiğin doktorsa zaten daha da rahat ol.
(5,123 puan) tarafından
Doktorlar, hemşireler, ebeler çok çok ilgili . Özel hastane yok burda hepsi devlete bağlı. Her ülkede iyisi de var kötüsü de var ama burda çok sıkı bu sağlık şeyinde ki öyle olması lazım
Sezeryende 4.gun taburcu olunuyor öyle hemen taburcu etmiyorlar anne iyice topalndıktan sonra
Ama her hastanede müthiş ilgili alaka ve hastaya saygı var
tarafından
Ooo hiç ama hiç korkma o zaman. Ben doktor yüzünden acayip korku içinde girdim ameliyata stres oldum. Halbuki 2 sezeryan olmuştum ve o kadar güzeldi ki ikisi de hiç zorlanmamıştım. 3. Doktor yüzünden kötü geçti, ameliyat esnasında doktordan hakaret bile duydum. O yüzden doktorun iyiyse dedim. Senin yaşadığın yerdeki gibi saygılı olsalardı ooo insan hiç tereddüt bile etmez. Rahat ol, zaten 2 ameliyat olmuşsun, 3. De aynı şey. Sadece duanı eksik etme dilinden gerisi kolay
(5,123 puan) tarafından
Ne kadar üzücü ya yaşadıgın. Doğumda sonra o ilgi alaka, değerli hissetmek inan inanı çok iyi hissettiriyor o acılar içerisindeyken . Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın
tarafından
Doğum sonrası acı olmadı bende 2 doğumda da. Yani sadece sızı gibi hafif. Son doğum stretsli olduğum için sonrası ağrı oldu ama yine dayanılmaz değildi. Ben tamamen o doktorun tutumuna bağlıyorum. Çünkü ne kadar rahat olursan vücut da rahat oluyo. Sana da o yüzden diyorum hiç korkma hiç, sakin ol ki doğumun her aşaması kolay olsun. Amin canım Rabbim seni de iyi insanlarla karşılaştırsın, sağ salim rahat ağrısız sızısız bebeğini kucağına almanı nasip etsin  ❣️
(5,123 puan) tarafından
Aminn inşallah çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
0 oy
6 cevap 264 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,388 cevap

332,937 kullanıcı

...