0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (887 puan) tarafından
Kızlar sağlık Bakanlığı'nın alımında atandım çok şükür bikac sorum olacak benim gibi sözleşmeli atanıp çalışanlar varsa aramızda .

Benim 4 aylık bir bebeğim yeni atanmış olsamda süt izni hakkım olur mu ? Bide heryerde farklı rakam yazıyor iki yıllık yaşlı bakım mezunuyum ve bölümünden atandım maaşı nedir bilen var mı ? 

2 Cevaplar

0 oy
(1,440 puan) tarafından
Baya atanan olmus kime sorsam atanmış akrabalarım da hep atanmış sağlıktan hayırlı olsun size de bilgi m yok 
(887 puan) tarafından
Sağol canım darısı isteyen herkese olsun
-Reklam-
0 oy
(481 puan) tarafından
Hayirli olsun 6 aya kadar 3 saat izin 12 aylik olana kadar 1.5 saat izin bebek 2 yaşına gelene kadar da gece nöbetinden muaf tutulursunuz isterseniz bebeğiniz 2 yaşını doldurana kadar ücretsiz izine ayrilabilirsinjz 
(887 puan) tarafından
Haaa gerçekten mi inşallah öyle olur çok iyi bebeğim kendini toplayan kadar başlamam o zaman
(887 puan) tarafından
Bişey daha okumuştum doğumdan sonra sekiz hafta ücretli izin kullanabilir diye bu doğumdan sonraki ilk sekiz hafta mi yoksa banada verirler mi
(481 puan) tarafından
Dogum oncesi 8 dogum sonrası 8 hafta toplam 16 hafta zaten sizin bebeğiniz 4 aylik olmuş yani bu hakkı kaybetmiş oldunuz
(481 puan) tarafından
Ucretsiz izinde 2 yıl maas hakkınız olmaz nereye atandiniz
(887 puan) tarafından
Adana şehir hastanesi
(887 puan) tarafından
Yani şimdi başlamadan misal beş ay sonra başlamak istedim başlayabilir miyim yoksa iki doldurmam mi gerek
(887 puan) tarafından
Birde maaşlar ne kadar siz nerde hangi bölümde calisyorsunuz
(481 puan) tarafından
Ucretsiz izni istedigin gibi kullanabilirsin istediğin zaman son verip işine başlayabilirsin
(481 puan) tarafından
Ben marmara üniversitesinde çalışıyorum canım hemsireyim 20 kusur alıyorum sen hemsire misin
(481 puan) tarafından
Yazmışsın zaten görmedim
(887 puan) tarafından
Yaşlı bakım teknikeriyim önlisans mezunuyum sözleşmeli atandım
(481 puan) tarafından
Anladım canım ama çalışmak için acele etme çocuklarını yetiştir sonra bu zamanlar tekrar gelmiyor nasil olsa her zaman çalışırsın bikarsin bile
(887 puan) tarafından
Öyle ama bu bı fırsat devlet kapısı bidaha nasip olur mu bilemiyorum en çok çocuklarım için istiyorum zaten çalışmayı çünkü eşim fabrikada işçi ve tek maaşla onların hem bugünu hem geleceği için bişey ler yapmak pek mümkün olmuyor günümüz şartlarında
(887 puan) tarafından
Sen ise ne zaman başladın canım lisans mezunu musun? Bide sözleşmeli misin
(481 puan) tarafından
Tabi ki işini bırakma ücretsiz iznini sonuna kadar kullan anlamında söyledim
(481 puan) tarafından
Ben kadroloyum canım 2 sene oldu lisansim
(887 puan) tarafından
Allah işini daim etsin cnm çocuğun var mi
(481 puan) tarafından
Amin canım var 1 tane bende ucretsiz izindeyim
(887 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm inşallah sağ salim sağlıkla büyütmek nasip olur herşey onlar için.
(481 puan) tarafından
Amin canım cümlemiz için

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 175 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.
+1 oy
5 cevap 210 göst.
+3 oy
3 cevap 210 göst.

Kategoriler