0 oy
1,305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar kosun suan butun sinir tepemde catlamak uzereyim... kisaca anlatacagim. Benik.bi eltim var aramz cok iyi dgll zmaninda kusulu kaldik.. ben ikinci dogugumu yaptim kaynanamda kaliyrm esimle iki cocugumla bikac gunlugune. Kaynim ve altim geldiler eltim normalde gelmez.. herneyse geldilee opustuk bn gayet relaxtim.. gelince benim odama girdi ki baska odalarda var burasi bnim odam sonucta. Esyalarini koydu neyae dedim. O sirada masa kuruyrz baktim eltim oturdu ben ayaktayim daha dgum yapali 1 hafta oldu. Ben getr gotur yPiyrm sinirim bozuldu. Odama geldim bebek agliyrdu baktim bavulunun agzi acik apacik tanga ve erotik sutyeni cantadan sarkiyor ama bariz yani bilerek konmus gozuksun diye.. benim esim giriyor bu odaya bu ne terbiyesizliktir.. butyn sinirim bozuldu yemege oturmadim.. kaynanm gldi noldu dedi anne bu ne rezillik dedim ayy unutmsmu agzini kaptmyi dedi.. snra kayinpederim esime sormus bi sikintimi var dye oda demis boyle boyle mustescen esyalarini koymus ortaya oda bnim esim gormk zorundami filn dedi demis kayimpederim buna mi takildi baska odaya koysaydnz demis.. allah askina benmi abarttim ya bu resmen bilerek yapilms bsey amac rezmen baska.. kaynanam devai geldii cok uzuluyrm gel iceri filan dedi cikmiyrm odadan. Hepsinden nefret ediyrm. Esimde yanima gelip gidiyo laf verme onlara gel diyo cikmiyrm..  smdi küsen huzursuzluk yaratan sclu olan ben oldummmm. Kayinpederim  esime odada demiskii bugun bunu yapti ya birligi bozdu ya sildim onu dems

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım eşin gerekeni söylemiş sen de eşini dinle bence odaya gel diyorsa git zaten yani kayinpederinize kadar demisssiniz elbet ev halkı dikkate alacaktır,ev halkının suçu yok bu durum , eltinde artık kaç gün kalacaksa ne yaparsa yapsın takılsın kafasına göre boşver ,ay ben olsam hiç ellemedem kayınvaldemi çağırdım anne bak valiz ne halde eltime ne diyim utandim sen söyle büyüksün ne yapalım ellesem valizimi karıştırdı derler derdim mahsus görsün millet yaptığını diye kayinvaldeme söylettirirdim utansın diye tabi o ar varsa 
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Sülalecek duyurtmana ne gerek vardı elitine söyle bitti 
0 oy
(2,295 puan) tarafından
O tangayı gece uyurken ağzına sokmak lazım o eltinin
0 oy
(1,401 puan) tarafından
Ben olsaydım milletin içinde derdim özel eşyaların açıkta bı zahmet eşyalarını benim odamdan al eşim girip çıkıyor odaya hos bir durum değil der kapak ederdim  rezil ederdim haklı iken haksız olmuşsun 
0 oy
tarafından
Haklısın ama yanlış davranmışssın hem de çok yanlış davranmışssın alenen deseydin orası benim odam çamaşırların açık saçık kalmış al deseydin o rezil olsaydı davranışların hatalı 
0 oy
(340 puan) tarafından
Valla ben olsam herkesin yanında onu rezil ederdim öz bacımda olsa kocamın girdiği yere dantelliyi bırak normal iç çamaşırının gözükmesinde bile ağzını yırtarım keşke çıkıp da yanlarına onu mahçup etseydin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 518 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 824 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Asiiii (2,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 675 göst.
0 oy
4 cevap 378 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,763 soru

24,103,032 cevap

332,536 kullanıcı