0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (2,143 puan) tarafından
Hanımlar üzüm ve kayısı hoşafı yapmak istiyorum öyle bir aşerdim durup dururken. Tarifi çok basit zaten daha önce de yaptım da böyle bir püf noktası ya da aman şuna dikkat et dediğiniz tadını daha da güzelleştirecek bir şeyleriniz var mı siz nasıl yapıyorsunuz ?

7 Cevaplar

0 oy
(1,423 puan) tarafından
Bendede kuru üzüm var şuracıkta bekliyeyim :D
(2,143 puan) tarafından
Bakayım cevap veren olursa :D
-Reklam-
0 oy
(11,525 puan) tarafından
Ben içine bı iki tane karanfil atarım güzel aramo verir.bazende çubuk tarçın ama aramoli lezzet seversen tabi 
(2,143 puan) tarafından
Tarçın yakışır mı ki hiç denemedim yani normalde severim ama hoşafta nasıl olur
(11,525 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra çok yapıp içtim atiyodum valla süt de yaoiyodu
(2,143 puan) tarafından
Hmm o zaman tarçını bir deneyeyim bu sefer :) teşekkür ederim
(11,525 puan) tarafından
Kız sonra beğenmeyip bana beddua etme az küçük tadımlık bir şeye kat tarçını begenirsen birdahakine kullanirsin. Herkesin damak zevki farklı
(2,143 puan) tarafından
Aman yarabbi neden beddua edeyim kız Allah seni :D normalde tarçınlı şeyleri severim zaten hem çubuk öyle toz gibi buram buram olmuyor atarım bir şey olmaz :)
(11,525 puan) tarafından
Afiyet olsun.:D mübarek Ramazan günü birde canın çekmiş :D öyle birşey olsa üzülürüm :D
(2,143 puan) tarafından
Yok yok hem hamileyim hem emziriyorum tatlı olan her şeye okeyim ben her türlü yenur:D
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Üzümü kaynat sert oluyor ama kaysiyi suyu kaynasın kapat ağzini bırak kendisi yumuşar zaten hafif sert olunca çok daha hoşuma gidiyor kayısı 
(2,143 puan) tarafından
Yani üzümü her zaman yaptığım gibi kaynadıktan sonra 15 dk kaynatıp kapatayım kayısıyı kaynayınca hemen kapatıp kapağı kapalı bekleteyim doğru mu ?
(7,470 puan) tarafından
Evet canım kaysiyi kaynatma çok yumusuyor ve dağılıyor üzüme dk tutmam ama çok kaynatıyorum yumusamiyor hemen
0 oy
(847 puan) tarafından
İçine şeker yerine üzüm pekmezi katabilirsin bende öyle seviyorum:)
0 oy
tarafından

Püf noktası yok öyle dümdük yapıyorum :D daha dün yaptım 

0 oy
tarafından
İçine pekmez susuam ve fındık kat
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Tevafuk oldu ☺️bende kayısı hoşafı yaptım normal hoşaf anam babam usulü ama ben kayısı bir taşım kaynatıyorum fazla kaynatıyorum kayısılar diri kalsın ezilmesin diye bir şekerini az katıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,656 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 409 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 230 göst.
7 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,889 soru

24,175,414 cevap

336,087 kullanıcı

...