0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (524 puan) tarafından
Kizlar Arcelikten bulaşık makinesi aldığım gunden beri arızalli ve ben sürekli servis çağırıyorum bu sebepten beyaz esyamda deformeler oluştu kapagi yerine kapanmıyor tablet kapagi kapanmıyor vidalar çıkıyor bende karsimda muhattap gormeyince tüketici hakem heyetine başvuru yaptım sonuc alir miyim? Paramla rezil oldum resmen garantisi devam ediyor ki algigim gunden beri sıkıntılı. Beni bugun genel müdürü aradi derdimi anlatamya firsat vermeden fişleri size yollayacaz istediğniz yere başvuru yapin dedi ay sinirimi bi bozdu bende tabikide deyince duraksadi birkac saniye sonra kapattı marka teknisyen genel müdür hepsi ayri sıkıntılı bana olan tavirda tek sebebi değişim istemem

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ben bir ara Samsung buzdolabı ile ilgili çok sorun yaşadım en son şikayet vara şikayet ettim onlari baya bütün kusurlarını hatalarını yazdım aradan bir hafta geçmeden aradikar üst yetkilikeriyle görüştüm bütün istediklerimi uerine getirdiler yeterli şikayetinizi kaldırın dediler sende oraya şikayet et
(524 puan) tarafından
Yaptim canim ertesi günü aradılar ama boş
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Koltuk için başvurdum kazandım asperox mavi güç için deforme olan ocak için başvurdum hatta davalık oldum kazandik
(524 puan) tarafından
Ay cok sevindim canim adina .Bana önerilerin varmi neler yapmaliyim? 15 gun once tuketicu hakem heyetine sikayet ettim online olarak süreç nasıl işliyor anlatir misin
(4,285 puan) tarafından
Dilekceni isteyecekler ıslak imzalı sonra e devletten tüketici hakem heyeti başvur ekranı var orda süreci görebilirsin işte karşı tarafın savunması istendi savunması geldi karar çıktı vs gibi durumu ordan takip edebiliyorsun sonra karat cikinca 15 gün içinde firma itiraz hakkı var 15 gün içinde itiraz etmezler ise dilekçede vermiş olduğun banka hesabına eve gelen bilirkişilerin biçmiş olduğu değer tutarında hesabına para yatiriyorlar
(524 puan) tarafından
Canım ben 17 marta online üzeri tüketici hakem heyetine dilekce verdim ama islak imzali bi yere cagirlmadim.Bugun baktığımda savunma istendi diyor ben elimdeki delileri simdi götursem olur demi makine cunki baya hasar aldi teksiynelerden dolayı. Bide süreç cok uzarmi canım
(4,285 puan) tarafından
Delilleri vermeye gerek yok dilekceyi gonderirken ekinde sunmuş muydun? Bilirkisi gelecek eve zaten onlar rapor duzenleyecekler
(524 puan) tarafından
Posta ile göndercek diye olana bastim çünkü pdf üzeri yolla dedi cok uğraşmadım ondan diyorum acaba kendim gidip mi delil sunsam bu arada savunma istendi olduktan beridir beni arıyorlar parca değişimi icin maksat gelip kapağı komple değişip deformeleri yok etmek
(4,285 puan) tarafından
Hım delili sun o zaman kuzum kararı etkiler tabi senin mağduriyetini gidermiyorlarsa devam et hakkını aramaya
(524 puan) tarafından
Aradim canım gunduz gidip delil sunacam inşallah. Cuma gelip parca değişimi yapcaklar ama ben sikayete devam edecem kimse böyle magdur olmamali ben hep uğraşırım cok sağol canim bu arada hakkini helal et
(4,285 puan) tarafından
Rica ederim ne demek helal hoş olsun kuzum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 316 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duru. (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler