+1 oy
1,610 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Başımız sağolsun kızlar babam ölmüş 4. Evre kanser ile mücadele ediyordu 1 aydır hastanede yatıyordu ölmüş haber geldi Allah rızası için dua edin kızlar Yasin okuyabilen Yasin okusun Fatiha okuyun lütfen kızlar Allah rızası için ismi Şinasi yıldırım idi :(

44 Cevaplar

0 oy
(2,161 puan) tarafından
Başın sağolsun rabbim gani gani rahmet eylesin bol sabırlar versin inşallah. Böyle bir şey yaşasam şoktan buraya yazmak aklıma bile gelmez. Rabbim size çok sabırlar versin 
tarafından
Buraya yazmamın sebebi dua almak dua edenlerden Allah razı olsun
(2,161 puan) tarafından
Anladım canım ona bir şey demedim yani ben şoka girerdim hiçbir şey aklıma gelmezdi Rabbim dayanma gücü versin
tarafından
1 aydır hastanede yatıyordu bizde şoktayız canım devamlı dua ediyoruz şuan yoldayız memlekete gönderdik babamın cenazesini yarın defnedicez Allah’ın izniyle
(2,161 puan) tarafından
Rabbim merhametiyle muamele etsin inşallah hastalığı günahlarına kefaret olsun burda çektiklerini orda çekmesin. Allah yardımcınız olsun canım benim çok üzüldüm çok zor rabbim acınızı hafifletsin
tarafından
Amin Allah razı olsun balım
-Reklam-
0 oy
(8,788 puan) tarafından
Başın sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Fatiha okudum kuzum Allah rahmet eylesin sizlere uzun hayırlı ömür versin
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Başınız sagolsun canım Rabbım sabır versin inşallah 

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 1,005 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 412 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 400 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,155 göst.
14 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,634 soru

24,403,500 cevap

350,315 kullanıcı

...