0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (2,626 puan) tarafından
biliyosunuz ki ramazan yaklaşiyor eski ramazanlar gibi olmasada yine güzel ramazanlarımız vee en onemlisi sigarayi biraktim zor olsada orucumu tutucagim icin biraktim çok heyecanliyim iftar saatinde nihat hatipoğluyu izlemek sicacik pideyi yemek iftar saatini sabirla beklemek gece olunca davulcuyu dinlemek sabahtan aksama kadar hic yorulmadan iftar icin hazirlik yapmak ya bendemi var sadece bu heyecanlar bilmiyorum ama simdi belki lincliceksiniz yeter bıkmadinmi artik boyle post acmaya ama napayim çocuklar gibi heyecanlaniyorum iste ramazan gelince 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ay Allah razı olsun gerçekten ramazanın geldiğinden Bi haberim ama yazdıkların beni çocukluğuma götürdü :'(

(347 puan) tarafından
sen kac yasindasin canim profilde kucuk duruon :)
tarafından
23 yaşında yım ☺️
(347 puan) tarafından
he belli yuzun net degil ama kucuksun belli oo :)
(2,626 puan) tarafından
rabbim hepimizden razi olsun canim
tarafından
hahahaahaha çocukluğuma götürdü diyince şaşırdın sende haklı olarak ama gerçekten eskiye gittim Bi an
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Aklıma eski ramazanlar geldi.odum kopardı ramazan gelecek diye.cunki eski eşim oruçlu diye bize eziyet ederdi.ne küfürü biterdi ne bağırması.kqc defa eziyet ediyorsun bu daha günah dememe rağmen yapardı.hele hiç unutmam bir ramazan gebeyim son aylarım artık ayağa zor kalkıyorum.oruclu diye donettim sofrayı .ezan okundu daha suyunu içmeden kufure başladı yok tezgah dagilmista .kalk bulaşıkları yikamadan yeme demişti qgliyarak yikamistim o koca karnimla bulaşıkları.o yüzden Allah affetsin her ramazan yaklastiginda bende bir sıkıntı baslar
(14,147 puan) tarafından
Ah merhametsiz ah ☹️
(347 puan) tarafından
en guzelini yapmissin pislik ya
(6,696 puan) tarafından
Var böyle meziyetsizler tuttukları orucu sadece açlıkla bitiriyorlar hiç sevap koymuyorlar
(1,404 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin canim
(12,026 puan) tarafından
O onunla rabbim arasında elbet verecektir hesabini
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Hz. Peygamber Efendimiz (sav) buyuruyor ki; 

Her kim Ramazanın gelmesiyle sevinirse ALLAH ona cehennemi haram kılar ❤ 
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Ay sorma sorma bende aynı senin gibiyim iple çekiyorum sanki ramazn gelince hiç kimse kötülük yapmayacak hep iyi insanlar varmış hayatımızda belalar afetler yok olacak eskisi gibi olacak zannediyorum inşallah da öyle olur 

Boşuna 11 ayın sultanı demiyorlar☺️
(2,626 puan) tarafından
ay insallah canim insallah
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Aynı heyecan bende de var şimdi eşime ramazan ilgili konuşuyordum sanki eve misafir geliyormus gibi sevinç var bende de bu her Ramazan böyle ve gerçekten misafir benim için senede bir aylığına gelen misafir ve o misafiri namaz kılarak Kur'an Kerim okuyarak ağırlıyoruz  elhamdülillah rabbim cumlemizin ibadetlerini kabul etsin ❤️ 
(2,626 puan) tarafından
amin kuzum insallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 478 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 163 göst.
16 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 672 göst.
0 oy
4 cevap 576 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,750 soru

24,187,758 cevap

336,737 kullanıcı

...