0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,005 puan) tarafından
Bir kaç ay öncesinde bı arkadaşa borç vermiştim çok ihtiyaci vardı ve verecgini söyledi nerdeyse 4 ay olcak hala vermedi bn bunun lafına güvenerek borç verdim ama sürekli oyaladı maasta verecem dedi ve bugün yine bahaneler . Ben bunu karakola şikayet etsem bizimkilerin kulağına gider mi acaba çünkü bilmiolar ve benim. Boşanma davam var şikayetim e devlete düşerse karşı taraf görebilir mi nasıl olur bılen varsa yardımcı olursa sevinirim :(

6 Cevaplar

0 oy
(8,716 puan) tarafından
Kaç lira verdin borç merak ettim
(1,005 puan) tarafından
10 bin
(8,716 puan) tarafından
Yani cidden fazlaymis hani nasıl güvendiin bilmiyorum
(1,005 puan) tarafından
Hiç sorma :'((((( kredisi faize biniodu hergecen gün çok diretti bnde yardımcı olaym dedim ama vermio sürekli bahaneler edio
(8,716 puan) tarafından
Bizimkiler dediğin kim peki
(1,005 puan) tarafından
Ailem annem babam
(8,716 puan) tarafından
Eve kağıt geliyo şikayet edince hani sen alırsan kağıdı  hemen ogrenmezler kolay kolay
-Reklam-
0 oy
(17,424 puan) tarafından
Inşallah bankadan yollamişaindir. Elden verdiysen işin zor. Şikayet etsen ne olacakki git icraya ver. 
(1,005 puan) tarafından
Şikayetci olsam işi sikintya girecek korkuo çünkü memur ama atmioda sürekli bahane
0 oy
(7,516 puan) tarafından
Elden verdiysen hiçbir şey yapmazlar. Havale falan yapıp açıklamaya borç yazdıysan sikayet et
(1,005 puan) tarafından
Yazışmalar var canım ibanla attım inkar etme olasılığı yok
0 oy
tarafından
Bankadan yollaman bırde acıklamaya su kadar zamanlı odenıcek borc vs yazman lazım sıkayet ıcın yoksa kadın almadım der, aldım ama borxu vardı der bıter gıder ne sıkayetı
(1,005 puan) tarafından
Yazışmalar var ibanla attım canım
tarafından
Bence o yola gırmeden konusarak halletmeye calıs, samımıyetın olan arkadasın degıl mı
0 oy
(23,501 puan) tarafından
Resmi bir kağıt imzaladı mi borcu alırken ?
(1,005 puan) tarafından
Hayır canım imzalamadj ama yazışmalar var verecem dedigine dair falan ibanla attım zaten
(23,501 puan) tarafından
Bilemedim. Şu zamanda senetli parayı almak bile çok zor. Bu nasıl alınır bilgim yok
0 oy
(1,738 puan) tarafından
WhatsApp konuşmaları alacak verecekte delil olarak kullanılabiliyor. İşin sonu dava açmaya gelecek. Bosanacagin kişi gorur mu diye sordun. ? Göremez. 

Ama şikayet ettigin kişi şikayeti görecek tabiki

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 791 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Alfabeta (3,170 puan) tarafından soruldu
+4 oy
24 cevap 1,005 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 564 göst.
+1 oy
19 cevap 710 göst.