0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (1,158 puan) tarafından
Arkadaşlarım ve anneleri gelecekmiş 5 çayına sizcr ne yapayım..? 

Kısır 

Sigara böreği 

Poğaça 

Kereviz veya havuç tarator 

Gelin bohçası veya ağlayan pasta 

Yaprağım fln hazırda yok sarmaya ,lahana da geçti aklımdan ama hiç yapmadım yani kısa sürede becerebilir miyim bilemedim.

Kurabiye yapsam fazlalık ve israf mi olur diye düşündüm. 

Çekirdek kuruyemiş mısır fln da olck ayriyetten meyve tabağı da olack ona göre de bit fikir verirseniz çok mutlu olurum.  

Hepinizin pamuk yüreğinden öper hayırlı geceler dilerim.  Cümleten Allaha emanet...

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kizzz kaç kişi gelecek böyle kurabiye yapma bence
tarafından
Yaa  canımsın çok teşekkür ederim Allah razı olsun ne güzel bir yüreğin var öyle Ataşehir neresi oluyor kız ‍‍☺
(1,158 puan) tarafından
Istanbul anadolu yakası
tarafından
Aboooooo İstanbula hiç gelmedim canım
(1,158 puan) tarafından
O vakit nasıp olurda gelirsen kapim yok deme valla seni vururum.  Ilk durağın burası ona göre
tarafından
Hahahaha canımsın çok teşekkür ederim aslında eşim doğma büyüme İstanbullu ama nefret eder istanbuldan kardeşleri ailesi hep orda ama o buraya yerleşmiş İstanbul deyince bile adamın sinirleri oynuyor o derece nefret ediyor ☺☺
-Reklam-
0 oy
(7,676 puan) tarafından
2 gün önce ablam ve kuzenim geldi. Zeytin yağlı yaprak sarma sardım geceden. 

Un kurabiyesi yaptım pastanedekilerden çok daha gevrek güzel olmuştu 

Sürpriz kek yaptım:) 

Fırına milföy attım

Yanınada çekirdek kuru yemiş  falan çok güzel olmuştu 
tarafından
Canım canım bana un kurabiyesinin tarifini verebilir misin hiç cesaret edip yapmadım tutturamam diye hazır alıyorum hep
(1,158 puan) tarafından
Çok sağol güzellik fikirler aklımda teşekkür ettim
(7,676 puan) tarafından
Vereyim canım
1 paket Tereyağı erit ve soğumasını bekle
Daha sonra
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
2 paket vanilin
4 _5 su bardağı un eleyerek ekle ama yavaş yavaş ekle değişiklik gösterebilir yumuşak ele yapışmayan hamur olacak
Hamuruna sekil verip önceden ısıtılmış 150 c fırında 10 dk
Daha sonra 100c ye düşürüp 15 dk da öyle pişir
Soğuyana kadar elleme soğuyunca çok güzel oluyor
Deneyince yazarsın:)
(7,676 puan) tarafından
Nehir rica ederim canım
tarafından
Ekran resmi aldim inşallah en yakın zamanda deniyecem canim benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hakkını helal et ❤
(7,676 puan) tarafından
Helal olsun canım ilk fırsatta dene ☺️❤
tarafından
İnşallah deniyecem canim ama hepsini ben yiyorum bu seferde sisiyorum kilo alıyorum ☺❤‍‍
(7,676 puan) tarafından
Bende o yüzden yapmak istemiyorum evde varsa yemek istiyorum o yüzden misafire yaptığımda kalanı babama gönderiyorum o seviyor evde kalmasın yoksa gidip gelip yiyorum :)
tarafından
Ahhh canım ahhh benim eşim de yemez öyle ee gelenim gidenim de yok geçen kış hep yaptım yaptım yedim aha hepsi kilo oldu şimdi de yapıştı ☺
(7,676 puan) tarafından
Ahahah dondurucuya at arada birer taneden bisey olmaz :D
tarafından
Dondurucu mu gidip gelip çıkarırım taaa ki bitene kadar durmam öyle pis bir boğaz var bende ☺☺☺
(7,676 puan) tarafından
Bendede durmaz :D sonraki güne dayanamam çıkarırım
tarafından
Ahhh ahhh hep onlar yüzünden 70 kilo olmuşum nasıl gidecek 10 kilo offf 10 kilo ne demek
(7,676 puan) tarafından
Kız hangi ara 70 oldun. En son 65 te durmuştun
Gerçi 70 çok değil ama normal kilon 60 diye diyorum
tarafından
Yok canım yok ben 60 kilo ile hamile kaldım 72 kilo ile doğuma girdim doğumdan bir iki ay sonra yine 60 kiloydum geçen yıl 65 olmuştum birdaha tartilmadim taa ki geçen 2 ay.once tarti aldim eve ve ne göreyim Allahim deli oldum boğazıma da dur diyemiyorum şimdiye kadar emziriyorum diye çok yiyordum çünkü halsiz düşüyordum hep kolumu kaldıramıyordum yemek yiyince kendime geliyordum ancak şuan 4. Gün oldu bırakalı emzirmeyi de bakalım ne olacak
(7,676 puan) tarafından
Çok değil en fazla 1 buçuk ayda verirsin eğer istersen. Ben 85 olmuştum ☺️70 te göbek atıyordum sevincten
tarafından
Ayyy şimdi kaçsin nasıl verdin çabukkkkk soyle bana nasıl olacak Allahim yemek yemeyi çok seviyorum çok ☺☺
(7,676 puan) tarafından
Şimdi 62 yim :) ekmek şeker hamur işi kesmiştim çok acıkınca yoğurt yeşillik falan yiyordum her yemekte çorba bulunduruyordum çünkü doyuruyordu beni.
Baya yürüyüş yaptım ilk bahara denk gelmişti.
E bide 2 çocuk olunca gitti kilolar☺️
Sarkmada olmadı şükür
tarafından
Ayyy Maşallah ne güzel canım yok yok ben ölü gibi yiyip yatiyorum bazen kolumu kaldıramıyorum ama bende var bir şey insülin direnci falan olabilir ya da kansızlığim yine azmış sanırım
(7,676 puan) tarafından
O zaman diyestisyensiz olmaz sağlığına zarar verirsin. Onlar güzel liste yapıyolar iyi verirsin
tarafından
Canım ben hamileykende kansızlık için diyet vermişti doktor ama uygulayamadim hemen pes ediyorum 2 gün yapıyorum 3. Gün hemen bırakıyorum yok anam yok benim irade sifir
(7,676 puan) tarafından
Kafaya takılacak bi kilo değil zaten yazın yemekten sonra yürüyüş yaparsın azar azar erirsin ☺️
tarafından
Geçen gün a 101 de ip gördüm aldim belki atlarim diye onu da getirdim attım dolaba süs niyetine koydum duruyor ayy bana kızsana biraz Kız hala diyor takılacak bi kilo değil nasıl değil ☺
(7,676 puan) tarafından
Haahh :D bana gönder ben atlarim
Kiz yarın ekmeğinden şekerinden kisiyosun daha sağlıklı beslenmeye başlıyorsun tamammi ıımmmm yoksa kızarım bak :D
tarafından
Hahahahaa kız şeker hiç kullanmıyorum çay kahveye falan ama tatlı çikolata falan dayanamıyorum ekmekte bütün gün belki 3 parça yiyorum o da sadece kahvaltıda ve her gün söylemesi ayıp muhakkak salata olur masada çorba da olur ama çorba sevmiyorum fazla makarnaya bayılıyorum resmen onunla aşk yaşıyorum yerken ☺☺☺ tamam aplammm kız kız hemde çooook kız tamam mı beni gördüğün yerde kız ☺
(7,676 puan) tarafından
Makarna da yemiyosun:D hadi bismillahh
tarafından
Oyy oyy ben kafamı nerelere vuram neyse yemem artık zaten oruç tutuyorum akşam da pertim çıkıyor ☺ bugün tutamadım ağrım vardı memeden kestiğim için taş gibi olmuştu göğsüm maydanoz suyu içip durdum sıcak duş aldım durmadan biraz kendime geldim çok şükür yarın yine tutarım sonra da ramazan geliyor zaten akşamları da ipimi atlarim veririm inşallah demi☺
(7,676 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım verirsin tabiki ❤☺️
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ☺❤
(7,676 puan) tarafından
Cümlemizden canım ❤❤
0 oy
(541 puan) tarafından
Geçen komşularım gelmişti menum şu şekilde idi

Kuru dolma

Sarma

Gelin çantası

Elmalı kurabiye

İspanaklı pasta

Limonlu bisküvili pasta

Sigara böreği

Rus salatasıydi canım 
(1,158 puan) tarafından
Çok değil mi bu 6kisiye bal
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Arayış içindeydim Poaça tarifini buldum denersen yazarım kremalı Poaça pastaneden farkı olmuyor aşırı güzel bayatlamıyor da hiç menü güzel kurabiye yap bence dondurma kaşığı kurabiyesi veya İncirli kurabiye ıslak kek te olabilir onuda YouTube dan Alev Türkmen in tarifinden yaptım çok hafif ve güzel di
(1,158 puan) tarafından
Denerim çiçeğim çok sağol
0 oy
(233 puan) tarafından
Menünüz güzel baya rus salatası ve sarmada olsa çok iyi olur ama bu arada aynı yerde oturuyomusuz;)
(1,158 puan) tarafından
Neresinde atasehirin
(233 puan) tarafından
İçerenköy sen
(1,158 puan) tarafından
Kayışdağı cano
(233 puan) tarafından
Anladım canım biliyorum oralarıda medar hastanesi FLn var gelmistim oraya bilirsin belki yasin kaç bu arada
(1,158 puan) tarafından
24 yaşım 2 yıl oldu evlenip geleli ben pek bilmiyrm atasehirii canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
12 cevap 355 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,701 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 295 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,573 soru

24,046,597 cevap

329,413 kullanıcı

...