0 oy
1,437 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Kizlar dun aksam esimle kayinvalidemlere gittik kizimin ismine karisti ben onu istemiyorum bunu istiyorum dedi bende ilk bebegim ilk hevesim anne bunu ben koyum diğerini sen koyarsın dedim yok anlamiyo eve geldik sinirden agladim ben afra medine istiyorum kayinvalidem amine afra olsun diyo esime soyledim oda koysun sende koy diyo anlamiyo 

23 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından

Valla ben isim ararken bulamadığım için herkesten fikir istedim ama sonra baktım ki benim söylediğim isimlerin bir kıymeti yok onlar ne derse acaba koysak mı falan oldu.  Bende ikimizin de içine sinmesi gerekiyor dedim bu çocuk bizim hele ki onu karnında taşıyan benim ben çocuğuma içime sinmeyen bir isimle asla seslenmem dedim . Ve eğer ki sen kimliğine benim istemediğim bir ismi yazdırırsan yemin olsun mahkemeye veririm dedim. Ki bu konuşma daha isim düşünürken yapıldı.  Ben onun istemediği ismi çok sevmeme rağmen koymaktan vazgeçtim o da çok istediği ismi ben sevmedim diye koymadı :) sonra ortak bir noktada buluştuk :) diycem o ki kararların arkasında dur yok sonrakini siz koyun flan asla söyleme karşına öyle bir isimle gelirler ki o lafı dediğin güne dersin. 

-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından

Kayinvaliden isim önerisinde bulunabilir ama koy diye ne haddine senin ve eşinin fikri onemli ki eşin ikna edecek annesini. Benim 29 gun once oglum oldu doruk olacak dedim kayinvalidem de dediki alparslan koysaniz ya cok guzel isim ki kayinvalidem i cok severim esim direk anne biz doruk isminde karar kildik ikimizin kararı bu olacak dedi

0 oy
tarafından

Ona ne ya sızın bebegınz ılk hevesın dedıgn gbı bosver ıstedgnı desin son söz sizin bnm kı karısamaz o hakkı hc vermedm onlara hatta kızımın ismi nı herks merak edıyr esmle karar aldk dogdktan snra herks ogrencek bz adını koydk dedık bttı yanı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,501,752 soru

24,521,049 cevap

359,517 kullanıcı

...