+18 oy
6,186 göst.
Diğer kategorisinde (185,706 puan) tarafından

Ülke olarak maalesef çok zor bir süreçten geçiyoruz. Tüm dualarımız ve yardımlarımız deprem bölgesindeki için yapılıyor. Üzülüyoruz ama bir yerden sonra elimizden bir şey gelmiyor. Her yerde deprem ile ilgili paylaşımlar yapılıyor. Biz de tüm bu postları bu başlık altında toplamak istiyoruz. 

Paylaşımları artık bu post altında yapmanız gerekiyor. Diğer postları kapatacağız. Postlardan etkilenenler de lütfen girip okumasın ve ardından olumsuz yorum yapmasın. 

Hepimize geçmiş olsun!!!

46 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hatay deprem mi oldu 5.0

(11,499 puan) tarafından
Evet olmuş
(2,128 puan) tarafından
Şimdi de 4 oldu
-Reklam-
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Depremin üstünden günler geçti..

Ne yaşadığımı ne yaptığımı bilmiyordum.. Sanki Maraşa hiç taşınmamışımda hep Bartındaydım gibi sanki herşey rüya gibi.. İlkkez dün gece yastığa başımı koydum.. Kalbim güp güp atmaya başladı sanki heran aynı sarsıntıyla yataktan fırlayacakmışım hissi sardı.. Kendi kendimi artık güvendesin sakin ol dedim ama o his geçmedi.. Ara ara uykuya daldım ara ara sıçrayıp kalktım bugün sabahı zor ettim aynı o günü o geceyi yaşayıp durdum.. Deprem anında da korkumu bastırmıştım oğlum daha çok korkar ben sağlam durursam benden güven alır diye dışıma yansıtmadım ama sanki kalbim fırlayacaktı.. O günden beri de dışa yansıyan bişey yoktu ne tetikledi noldu bilmiyorum günler sonra ilkkez dün gece aynı anı tekrar tekrar yaşadım.. Bugün eşim eşyaları taşımaya gidecek ama içim hiç rahat değil içimde bir korku var.. Herşeyimiz orda kaldığı için içimde bi eksiklik var hani evden çıkarken ben bişiy unuttum ama ne hissi var ya öyle bi eksiklik hissi var.. Bir yandan gitsin eşyaları alsın istiyorum bir yandan çok korkuyorum artçılardan dolayı.. O kadar çok şey düşünüyorum o kadar fazla his var ki içimde hepsini anlatmaya kalksam ömrüm yetmeyecekmiş gibi..oğlanı yatağına yatırmaya korkuyorum ortamızda yatıyor hani bişey olursa hemen alıp kaçabilmek için ztn manyağın tekiydim şimdi iyice manyadım nasıl atlatıcaz bununla yaşamaya nasıl alışacaz bilmiyorum..
tarafından
Herşeyin ilacı zamandır diye boşuna dememişler.zamanla alisacaz bende geceleri uyuyamıyorum bu gece rüyamda aynı sarsıntıyı yaşadığımı gördüm çok kötüydü hatta uyandığımda acaba gerçek oldu da ben mi rüya zannediyorum deiye düşündüm rabbim hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Konyada olmuş bildirim geldi de çok garip ya Konya deprem bölgesi değil diye biliyorduk hep
(6,786 puan) tarafından
Evet maalesef yinede sallaniyoruz. ☹️
(1,815 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ya
(587 puan) tarafından
İnanın fay hattı sadece sebep Rabbim dilediği yerde her şey olur. Rabbim müslüman alemine ferahlık versin. Merhamet etsin
(6,786 puan) tarafından
Amin canim aminn
0 oy
tarafından

Konya'da deprem olmuş. 4.7 . Saat 20.19 da:ermm: 

0 oy
(12,667 puan) tarafından
Niğde de 5.3 deprem olmus hisseden oldu mu? Biz yine sallandık malesef
(12,667 puan) tarafından
Amin
Nevşehirdeyim :(
(3,905 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allahım beterinden korusun:( kalbim sıkışıyor valla artık ya
(12,667 puan) tarafından
Amin koronadan sonra daha buyuk bisey olmaz diyorduk, en büyuk felaket bu oldu :(
tarafından
Annemgil yaylaya gittiler Niğde Ulukışla ya. Onlar hissetmisler.
(12,667 puan) tarafından
5.3 çok da hissedilmeyecek kadar küçuk degil zaten :/
0 oy
(115 puan) tarafından
Okadar zor ki günler geçiyor ama biz hala o gundeyiz.sevdiklerim hala acı çekerek mi can verdi düşüncesi beni kahrediyor.teyzem canım teyzem sen gittin ama biz nasıl bu acıyla yasicagiz.yetisemedik seni kurtarmaya.evlerimiz yıkıldı ama en kötüsü canlarımız gitti sağ ciktigina sevinemio.insan .yaşamak zorundayiz çocuğumuz için .çok kötüyüm ama kızım için dayanmaya çalışıyorum.is arkadaşlarım daha biri yeni evlendi .diğeri 30 yaşında planlarimiz vardı gittiler hicbirsey yapamadım kalbim agirio nefes alamiyorum .çok acı çok.enkazlardan sesler geliyor bişe yapamiyorsun . kendimi hicbukadar güçsüz çaresiz hissetmemiştim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 522 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
25 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,493,217 soru

24,398,338 cevap