Dün akşam eşimle ele avuca gelmicek birseyden dolayı tartıştık ve bana topla eşyalarını git artık seni görmek istemiyorum dedi her kavga da ağzına aliyodu bu lafı ve bende tamam eminmisin dedim evet dedi hazırladım valizi ise giderken bırakıcam dedi kapının önünde komşuyla karşılaşınca akşama bırakıcam dedi ele avuca gelmeyen şey bin kere git dedi 1 kere kal demedi.. normalde aileme anlamlara anlatırdım konuşurduk şimdi herkes babama uzuluyoken kimseye anlatamıyorum. Sanırım sabrım buraya kadarmış. 2 çocuk ve ben. Allah herkesin hakkında en hayırlısını nasip etsin.
bikac kufur icinde insan evini terketmez diye dusunuyorm bu gurur meselesne donup ayrolinca cok uzulursunuz esinize iyi bibders vermek lazm mesela evde o yok gbi davranin susmakla onu cezalandrn ama bunun icinde yuva bozulmaz
Cnm uzulme duzelir ins.bnim esimde seninki gbi her firsatta her kavgada bosnalim diyo kac defa soledm deme bu lafi diye zorla biraz biraz alisti.oyle gotuurrum demesinede bakma goturmez ayni seyi esimle yasadik bnde toplandim toplanirken geldi hepsini dagitti bi yere gitmiosun falan diye.sen uzme kendini cnm her evlilikte olan kavgalar.
En ufak seyde git diyorsa bahane arıyordur ayrılmak için.aılenı ara bılgılendır boyle boyle ettı deyın destek olsunlar burnu sürtene kadar da vermesinler seni.Gerekırse ayrı kalın bi süre Allah bu erkeklere akıl fıkır versın kurulmus yuvayı ***** seylerden bozmaya kalkıyorlar.Sonra da pısman oluyorlar.
Yüzünü görmek istemiyorsa kendisi gitsin cnm sakın o evden çıkma sen git de. Eğer sen i evden küs çıkarsan gelip seni almaz ailende sahip çıkmayabilir o zaman daha kötü olur. Kendisi defolup gitsin günlerce gelmesin belki kafasını toparlar pişmanlık fiyat çocukları özler.
Gitcek kişi varsa o da eşin kuzum 2 cocukla nereye gitcen kendi defolsun gitsin kusura bakma essk gibide bakcak ben senin yerinde olsam madem bukadar rahatsız kendisi defolsun evden! Bu ne ya onun keyfine göre mi yasican sıkıanca babanın evine gitmiş sen git adama bak ya sanki kendileri emek veriyor hep ablam öyle yaptı kocasi olcak kişi evden gitti annesine. Akla bak ya neye guveniyorlar
Bence aksam konuşmayı dene. Niyeti ciddi mi anla. Ufacık bir şey için gidilmeyecegini, gurur yapmanın yersiz oldugunu düşünüyorum. Üstelik gidince bu adam neyden pay çıkaracak ?? Sonuçta geri döneceksin. Git deyince gidiyor, fel deyince geliyor konumuna düşeceksin. Mantıklı düşünmeli
Sakin kendini ezdirme canım olan ona olur sana hiç bisey olmaz ❣
Kız bırak git bak nasıl hatasını anlayıp köpek gibi dili dışaarda peşine koşacak........
Yaa canim cok uzuldumm. Bu erkekler neden boyle neden karilarini bi esyaymis gbi istedgnde al istedgnde birak gbi goruyolar dayanmyrum valla birde ortada buyuk bi sebeb yokken :((((
Öncelikle Allah yardimcin olsun. Esin niye git diyo ki belki sinirle demistir canim
Canim adina acilan baslik ile gördüm şuan ne oldu size, su bardagini doldurmayacak sebeplerden dolayi evini birakma canim, sen cok akilli bir kadinsin bunu çocuklarına kendine yapma, sakinleşince olgun iki insan sakin sakin konuşun:(
1,506,405 soru
24,590,453 cevap
363,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın