0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar hanımlar burası gerçekten eğlenceli bir platform sanal ne önemi var deyip geçmeyin insanlara yuklenmeyin ben gerçekten üzüldüğüm için bu postu açtım yorumlara bile belki bakamicam sonra bakarım işim var ama bir arkadasimiza çok yuklenilmis. Sizin gerçek arkadaşlarıniz olabilir burada öylesine takılıyor olabilirsiniz ama herkes böyle olmayabilir burayı gerçekten önemseyen üzülen,ağlayan, insanlar olabilir lütfen daha empatik olmaya çalışalım kimseye ahlak dersi vermek amacım değil haddime de değil sadece küçük bir kızcağız için üzüldüm inanin..

Ben sokaklarda şehir şehir gezip fink atarken o koca kahri çekip çocuk büyütmekle uğraşıyor.
Hiç arkadaşı yok belli ki burada kafa dağıtıyor.
Isim vermeyim uzulmesin tahmin edersiniz zaten...lütfen acımasız olmayın:(
Fazla duygusallastim sanırım kimseyi dislamayalim arkadaşlar ben empati kurdum da çok üzüldüm yani. Neyse Allaha emanet olun.

6 Cevaplar

0 oy
(6,775 puan) tarafından
Ne oldu kız hiçbişey anlamadım kim ki o :/
(163,375 puan) tarafından
Bede anlamadim :///
-Reklam-
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Kime ne denilmiş Ki ? 
0 oy
tarafından
Kime ne olmuş kiiiii
0 oy
Gene biseyler olmus ve ben kacirdim 
tarafından
Bende kaçırdımmmmmmm
(1,185 puan) tarafından
Hani vardıya bi başlık ben insanları mimiklerinden tanırım falan onu yazan kıza biraz kötü yorumlar gelmişti ondan ve onun gibi şeylerden bahsediyor arkadaş galiba kızlar
tarafından
Kız silmismi postu
(1,185 puan) tarafından
Ya silmiş ya da altlarda kalmış canım baktım bnde yoktu
tarafından
Hadi ya kimdi  ki o
Haa kıbrısta yasayan arkadas ayselin postuydu
Aysel güzel post duruyo baktim silinmemis
(1,185 puan) tarafından
Valla adını hatırlayamadım da Neden öyle yorum yaptıklarında anlamadm şahsen baktım postlarına anormal bişeyde göremedim
tarafından
Kız ben yukarda çıkardım postu
(1,185 puan) tarafından
Neden öyle yorum yapmışlar
Cidden cok kalp kirici yorumlar yapilmis yaa
tarafından
Evet yaaa üzüldüm valla
0 oy
tarafından

:( dogru diyorsun her kimse bilmiyorum burayi okuyorsa eger ne kadar degerli oldugunu hatirlatmak isterim

Evet bazen cok yanlizken buraya siginabiliyoruz paylasabiliyoruz biz kadinlar sosyal canlilariz 

Lutfen kirilmasin karsit fikirlerede sirf kendisi oldugu icin ozel bir insandir eminim❤

0 oy
tarafından
Gne nolmş uaa 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 253 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,877 göst.
+1 oy
22 cevap 822 göst.

Kategoriler