0 oy
960 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (891 puan) tarafından
Kaynananızla görüştüğünüzde beraber yemek yaparmısınız

50 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
İş paylaşımı yapıyoruz ama benim yemeklerimi çok seviyorlar ben yapmam istiyorum hep bide ben gidince bi rahat etsin evinin işini gücünü yemeğini ben yapayım da dinlensin kahvesini içsin o da ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yemek yapmam onun yapısıyla benimki çok farklı ben kayserili , o antalyalı ama salata yaparım, sofrayı kurar toplarım, bulaşıkları yıkarım bu şekilde. 
0 oy
(937 puan) tarafından
Beraber değil de o çocuklarla ilgilenir ben yaparım oyle daha iyi oluyor çünkü 
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Yemegine karismam ama yinede sorarim yardim edilecek bsy varmi diye. Genelde kaynanam hazirlarm benfe o hazirladigi icin hep derim mutfak toplamasi benden diyem biz boyle anlasiykruz suanlik:)
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Yani genelde kendi koyar yemeğini herkesin bı mutfak planı var şahsen kaynanamda kendi planina göre hareket eder kahvaltı filan hazırlarım ben anca yani yemektede bazen pilav filan yaparım 
0 oy
(54,187 puan) tarafından
o yemekleri yapar ben salatayı o çay suyunu koyup sofrayi toplarken ben bulasigi hallederim
0 oy
tarafından
Kendisi aşirı cimri olduğundan hiç bir zaman yemek yapmaz bizimde davet etmez asla gel yap ta demez hep ben yaptım çağırdım son 1 yıldır pek aramız yok yani bizi sevmiyor asla dışliyo ayrımcılık yapiyo bende bıraktım artık eşimin tavsiyesi üzerine bana dedi seni çok üzüyo yapma konuşma onunla kalbini kırıyor diyer elti mi daha çok seviyor 
0 oy
(54 puan) tarafından
Beraber yapmayız yaparım :))
0 oy
(861 puan) tarafından
İlk zamanlar oturamazdı ben yaparken gelir yardım etmese bile yanımda sohbet ederdi şimdi tüm bana bıraktı 
0 oy
tarafından
Yardim edeceğim bise se ederm ama genelde o yemek yapar sonrasi hazirlama bulasik yikama falan asla dokunmaz ben yaparim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 314 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 407 göst.
16 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
8 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,347 göst.