0 oy
1,321 göst.
Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından
Aşırı aşırı kıskanıyorum markete gitsek kasiyere teşekkür bile etse kıskanıyorum bunu naısl aşaırm kötü bişey yaptığı yk ama aşamıuroum bazen tartışıyoruz ben varken niye sen konuşuyorsun kızla diyorum 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi psikologamı gtsen acaba 
-Reklam-
0 oy
(23,446 puan) tarafından
Bence abartı geldi bana. Eşim bazen markette kasiyerlere espri yapar. Ben de gülerim. Evliyiz diye robot da değiliz. Seviye ve davranışlar önemli. Eşin seni suphelendirecrk bişey mi yaptı daha önce. Ondan mı böylesin acaba 
(267 puan) tarafından
Yok ama Bi tek şeyde çok takıntı yapmıştım o da biz haatanrdeyken Bi kadına baktığını görmüştüm ondan sorna böyle oldu tabiki yapmadım demişti ama bakması değişik o kadında bakıyordu buna
(23,446 puan) tarafından
Ya işte güvenini eşin zedelemis.
0 oy
(11,622 puan) tarafından
kusura bakma hiç böyle insan sevmem arkadaşlık yapmam koca delisi insanlardan uzak duruyorum ne olsa şüphe eden niye ona teşekkür ettin niye ordan geçtin niye o tarafa baktın diyen kadınla asla arkadaşlik kurmam 
(267 puan) tarafından
Ne kadar kırıcı yorum yazmışsın koca delisi diyerek hoş bişey gibi yazmışsın bide günahımı aldın. Tamam ben deki aşırı ama eşini kıskanmayanada hınzır derler.
(11,622 puan) tarafından
Kirdiysam özür dilerim ben seni linç etmek istemedim ama sana yazık ruh sağlığın için iyi değil aslında sana kızdim bir kadın olarak bu kdr  bir erkege değer vermen zoruma gitti çünkü kdnlar hep eziliyo öldürüluyo erkekler hakketmiyo fazla fazla sevgiyi tabiki bende eşimi çok kıskanirim ama senin kdr değil bide fazla değer afedersin götlerii kaldırıyor ben fazla beli etmem eşime kiskandigimi ama abartı birşey görsem kıyameti kopartirim

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,191 göst.
+2 oy
7 cevap 264 göst.
29 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Merve turgut (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 335 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,016 göst.
3 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,924 soru

24,176,019 cevap

336,108 kullanıcı

...